• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Vakantie 2021 kamperen Veluwe bos heide rust Ermelo

Aangeboden 11 dagen geleden door A.C. Toes (35x bekeken, 0x bewaard)

Omschrijving

Ermelo, prachtig tussen bos en heide gelegen vindt u Recreatiepark de Bosrand, een goed verzorgde camping die het hele jaar geopend is. Aan de voorzijde de Speulder-en Sprielderbossen en aan de achterzijde de Speulderheide. Het is een prachtige plek om te fietsen, wandelen en van de natuur te genieten. Aan de achterzijde van ons park is een uitgang waarbij u zo de heide oploopt, als u voor de uitgang neemt dan loopt u zo het bos in.
Met omliggende plaatsen als Garderen, Ermelo, Putten en Harderwijk is het een mooie uitvalsbasis voor uw fietstochten en wandelingen. Ons terrein is auto-vrij om de rust te bewaren, voor aan op ons park staan bagagekarren. We hebben o.a. een zandbak met speelhuisjes en gratis skelters voor de kinderen.

Wij bieden ruime grasvelden met kampeerplaatsen voor camper, tent of caravan.  Een goed verwarmd en schoon toiletgebouw met ruime douches en wascabines zorgen voor veel comfort. We zijn het hele jaar geopend en het hele jaar door kunt u ook voor een kampeerarrangement kiezen, u vindt ze op onze website bij de tarieven. (www.campingdebosrand.info)
Voorbeeld: een caravan met 2 personen inclusief elektra, exclusief toeristenbelasting: €18,50 per dag! Wilt u nog goedkoper kamperen? Boek dan een arrangement, deze is al te boeken bij een verblijf vanaf 3 weken!

Verder bieden we o.a. : verkoop Telegraaf, fiets/wandelkaarten, gratis glasvezel Wifi, vvv-recreatiekrantjes, informatiebord met diverse folders, boekenhoek, wasserette, fietsverhuur, wasserette, zandbak, gratis skelters, enz.

Stuur door

€ 18,50

14 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Ermelo, Gelderland
  Advertentienummer: 192773591