• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Persoonlijke begeleiding en laagdrempelig advies

Aangeboden 10 dagen geleden door Pure Power Persoonlijk (11 x bekeken)

Omschrijving

Pure Power Persoonlijk staat voor powervolle en persoonlijke begeleiding en laagdrempelig advies op het gebied van communicatie, relatie en gewichtsbeheersing.

Voel je jezelf vaak eenzaam, onbegrepen of te weinig gesteund door je omgeving, vrienden, relatie en collega's? Vind je het moeilijk om te communiceren met mensen, een goede vriendschappelijke of zakelijke relatie op te bouwen en te onderhouden en loop je hierbij vaak tegen een muur aan of word je gekwetst? 

Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar iemand die jou een eerlijke en open kijk geeft in de wereld van de mens waardoor jij mensen beter leert te begrijpen en er voor zorgt dat mensen jou beter gaan begrijpen?

Je had alles goed voor elkaar en nu is je leven uit balans is geraakt door een vervelende gebeurtenis of tegenvaller zoals een relatiebreuk, overlijden, ziekte, verlies van baan of faillissement. Hierdoor zit je niet altijd lekker in je vel zit en is jouw goede levensstijl er de laatste tijd best wel bij ingeschoten. Wil je tips voor een gezonder leven of vind je het leuk en motiverend om samen te gaan sporten?

Jij bent een warme en hartelijke man of vrouw die een ander veel te bieden heeft, toch lukt het jou maar niet om die ene speciale persoon tegen te komen waarmee je een fijne, warme, respectvolle en langdurige relatie mee op kunt bouwen.
Of ben je niet gelukkig in je huidige relatie en voel je je bijvoorbeeld niet gewaardeerd & geliefd of worden jouw wensen in de relatie niet voldoende vervuld?

KORTOM

Wanneer je vandaag nog het heft in handen neemt ga ik je helpen om lekkerder in je vel te zitten, makkelijker met moeilijke situaties om te gaan en leer ik je deze om te buigen tot iets positiefs. De kans is groot dat je hierdoor makkelijker jouw droomrelatie, fijne duurzame vriendschappen en de juiste zakelijke contacten krijgt of vindt.

Ga voor puur en powervol geluk en ontvang handvatten om meer en gezonder van het leven te genieten! Stuur me bij voorkeur een e-mail wanneer je nog vragen hebt en/of een afspraak wil maken. En ik zal je dan op een prettige maar tegelijkertijd krachtige manier begeleiden, naar een gelukkiger en gezonder leven!

Met hartelijke groet,

Bianca
Pure Power Persoonlijk

Stuur door

n.o.t.k.

4 maanden lid van Speurders.nl
Hilversum, Noord-Holland
  Advertentienummer: 178995869