• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Caravan op camping in Elzas, Frankrijk te koop

Aangeboden 10 dagen geleden door Renate (83x bekeken, 0x bewaard)

Omschrijving

De caravan is van het merk Hylander, type Design 410 en is circa 20 jaar oud. Hij staat op Camping des Tuileries (fermedestuileries.com) in Rhinau, Frankrijk, 40 kilometer onder Straatsburg, aan de Rijn. De camping is van Fam Roettele. Jean Paul runt zijn boerenbedrijf (gerst, mais) en de camping met zijn vrouw, zonen en grand père. Het is een gemoedelijke, middelgrote camping, met veel faciliteiten zoals zwemvijver, zwembad en restaurant en zeer betaalbaar. Jaarlijks wordt een bedrag voor winterstalling afgedragen. Bij aankomst staat de caravan op een plek door Jean Paul neergezet. Geef eventueel wensen met betrekking tot schaduw etc. van te voren door.

De caravan heeft een luifel, twee slaapplaatsen en wordt aangeboden met inventaris. Er zijn geen foto’s van het interieur beschikbaar, voor een indruk van een vergelijkbare caravan kijk op caravanmakelaardij.nl/caravan-kopen/Caravan-Hylander-Design-410.html. De caravan wordt verkocht zonder kenteken en registratie, is alleen bedoeld voor op de camping en niet om mee te rijden.

In het weekend van 11 en 12 juli 2020 is bezichtiging ter plekke mogelijk. Neem van tevoren contact op voor een afspraak.


Stuur door

€ 500,-

Bieden is ook mogelijk!

21 dagen lid van Speurders.nl
Mijnsheerenland, Zuid-Holland
  Advertentienummer: 192018713