• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

vakantiehuis te huur in Cochem pal aan de Moezel

Aangeboden 2 jaar geleden door Hend0781 (1523x bekeken, 2x bewaard)

Omschrijving

In het bekende wijnstadje Cochem ligt dit prachtige en bovenal romantische 2-persoons vakantiehuis (zie pijl op foto). Cochem ligt op circa 260 km van Arnhem verwijderd.

18-25 aug is nog vrij!

Het betreft een vrijstaand huisje in Duitsland, met een werkelijk grandioos uitzicht op de Moezel en het stadje Cochem met zijn beroemde Rijksburcht en glooiende wijnlandschappen. Cochem is volgens de kenners een van de mooiste plaatsen in het Eifel- en Moezelgebied, met talrijke attracties. Zo vindt u in Cochem talrijke restaurants, wijnproeflokalen, cafés en een bioscoop. Op 100 meter van het vakantiehuis kunt u boottochten maken op de Moezel naar andere bekende oorden of zelf een motorboot huren voor een tochtje op de Moezel. De beroemde Reichsburcht van Cochem is ook zeker een bezoek waard. Langs de oevers van de Moezel zijn talrijke terrasjes te vinden, waar de wijnboeren hun wijn presenteren. Op loopafstand van het huis vindt u het startpunt voor diverse wandelroutes in de wijngebieden of de bosrijke omgeving die Cochem rijk is. Het natuurgebied rond Cochem kenmerkt zich door een prachtig cultuurlandschap, met diepe dalen, glooiende wijnlandschappen en mooie wouden.

Vanuit uw vakantiewoning kunt ook ook uitstapjes maken naar de attracties in de nabije omgeving zoals de historische stadjes Bernkastel, Zell, Traben Trarbach, Trier of het prachtige Koblenz. Ook het bosrijke Eifelgebied ligt op korte afstand (half uurtje rijden) van Cochem.

Kortom, dit is een ideale vakantieplaats temidden van talrijke attracties in een heerlijke Bourgondische omgeving.
Trefwoorden:
Waldeck, Sauerland, Eifel, Moezel, Ardennen, Edersee, tuin, betaalbaar, chalet, vakantiehuis, huisje, Duitsland, huren,last minute, particulier,hond, eigenaar, romantisch, Winterberg,goedkoop,

Trefwoorden:Moezel, Cochem, wijnstreek, met hond,  welkom,omheinde tuin, Moezel, Ardennen,, tuin, hond, betaalbaar, chalet, vakantiehuis, huisje, Duitsland, huren, last minute, particulier, woning, wandelen, goedkoop, huisdier, Belgie, eigenaar,

SVP mailen voor site met uitgebreide informatie

Stuur door

n.v.t.

6 jaar lid van Speurders.nl
Utrecht, Utrecht
  Advertentienummer: 169376417