• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

vakantie bij Nederlandstalige in Kroatie

Aangeboden 8 dagen geleden door David (27 x bekeken)

Omschrijving

Natuurstenen huis „VILLA MIRAKUL“ bevindt zich in het idyllische dorpje Kastel Novi, gelegen op 12m van de promenade en van de zee aan de prachtige Dalmatische Riviera. Kastel Novi ligt tussen de twee Unesco steden Split en Trogir, en mag met trots terugblikken op een jarenlange traditie van toerisme.

Dit plaatsje biedt cultuur en ontspanningsmogelijkheden, zoals fietsen,wandelen,zwemmen,terrasjes doen,enz. Het is ook ideaal gelegen voor vele excursies.

Het strand bevindt op zich op +- 300 m van het huis. De bushalte naar Split of Trogir bevindt zich op 300 m van de appartementen.

Wij bieden onze gasten ook de plaatselijke specialiteiten ( wijn, de gekende gerookte ham 'prsut',enz). In de directe omgeving van de appartementen vindt u ook winkels, café's en restaurants.

Op het eerste en tweede verdiep van het Dalmatische huisje zijn er twee appartementen . De beide appartementen hebben airco,SAT/TV,WI-FI....

Het appartement op het eerste verdiep heeft twee slaapkamers, twee badkamers, een keuken, een living met slaapbank en een eetplaats.

Er is een leuk terras waar men gezellig kan keuvelen, eten, dromen en alle leuke zaken doen.

Het dakappartement heeft twee slaapkamers, een badkamer, een eetplaats, keuken. Er staat ook een slaapbank ter beschikking indien nodig.

Deze heeft een groot terras met zeezicht, dus zelfde leuke activiteiten ter beschikking.

Bij deze geven we een actie voor de komende maanden mei en juni.

Voor deze maanden geldt er een prijs van 45 euro per appartement per dag.

Uw Vlaams-Kroatische gastheer en –vrouw spreken Nederlands, Kroatisch, Engels en Frans

Stuur door

€ 45,-

Bieden is ook mogelijk!

3 jaar lid van Speurders.nl
Kastel novi, Split-Dalmatia
  Advertentienummer: 181147517