• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

** Tbilisi Georgië ** 'Bed en Breakfast' € 25,- p.p. per dag

Aangeboden 21 dagen geleden door J. de Bruin (23x bekeken, 1x bewaard)

Omschrijving

Bed & Breakfast:
In Tbilisi de hoofdstad van Georgië de gehele bovenverdieping (het gehele jaar door) van een nieuw en zeer groot luxe huis (bj. 2016), gelegen aan de rand van de stad.

De gehele woning heeft 6 á 7 slaapkamers, 4 badkamers, 5 toiletten en voorzien van alle comfort. De gehele bovenverdieping, te bereiken via de trap, bestaat uit een ruime slaapkamer, direct ernaast een ruime badkamer met toilet, een grote open ruimte waar ook een 2 pers. slaapgelegenheid kan gerealiseerd worden, een mini keuken, koelkast, wifi, een zeer groot balkon met zitje en wijds uitzicht naar de stad en de bergen.
De eigenaars zijn van middelbare leeftijd, spreken Nederlands en hebben een eigen (meubel/speelgoed)bedrijf op eigen terrein.
Zo’n 23 jaar geleden heeft dit echtpaar 2 jaar in Nederland gewoond (toen asielzoekers) en zijn ook hun 2 dochters hier geboren die ook de duitse en engelse taal machtig zijn.
Ondergetekenden en opstellers van deze advertentie zijn zeer bevriend met hun en de afgelopen 15 jaar al ettelijke keren daar geweest en onlangs ook hun nieuwe huis bewonderd !
Huurprijs voor de gehele bovenverdieping inclusief rijkelijk ontbijt € 25,- p.p. per dag. Ruime mogelijkheid voor 1 á 2 personen extra. Alleenstaanden € 35,- p.p. per dag.
Mogelijkheid voor huur van een auto. Gasten worden gehaald en gebracht van en naar het vliegveld.
Leuke bijkomstigheid: Dit echtpaar is zeer Hollands ingesteld (is o.a. ook te zien aan hun inrichting) en zijn zeer ruimhartig !
Extra info: Rechtstreekse vlucht Schiphol – Tbilisi elke maandag en zaterdag, te boeken via KLM. Ticketprijs +/- € 325,- p./p. Vluchtduur 4,5 uur.


Voor meer info:
Fam. J. de Bruin Veenendaal
0318 520651 / 0650 207507

Stuur door

Alternatief aanbod

€ 25,-

3 jaar lid van Speurders.nl
Veenendaal, Utrecht
  Advertentienummer: 192661358