• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Familie vakantiepark met zwembad, meer, strand, bos

Aangeboden 2 maanden geleden door Vakantiepark Nowa Holandia (93 x bekeken)

Omschrijving

Polen is een ideaal vakantieland. Goedkoop en niet al te ver van Nederland met heel veel te bieden voor toeristen.

Vakantiepark Nowa Holandia is een geweldig vakantiepark voor het hele gezin. Er zijn leuke houten huisjes met 2 slaapkamers, een woonkamer, een keuken en een badkamer. De huisjes zijn compleet ingericht en toegerust en een terras met tuinmeubilair ontbreekt niet. Er zijn eenvoudigere en luxere versies van deze vakantiehuisjes.

Op het park bevinden zich een zwembad, een recreatietent met o.a. biljard en tafelvoetbal, een minigolfbaan, fietsverhuur, quadverhuur, skelterverhuur, kampvuur en in de zomervakantie worden er diverse (Nederlandstalige) activiteiten georganiseerd.

Vakantiepark Nowa Holandia bevindt zich in de bossen tussen recreatemeren in een toeristisch gebied met allerlei vakantieparken en vakantiewoningen. Er is een strand met strandwacht waar u waterfietsen, bootjes of kano's kunt huren. Tevens is er de mogelijkheid om te surfen of andere watersporten waaronde een wakeboard baan. Tevens bevinden zich er op het terrein diverse barretjes, restaurants, supermarktje, ijssalons e.d.

In de omgeving vindt u tevens diverse grote steden, een pretpark, een dinosauruspark, safaripark, waterparadijs, diverse musea, etc.

Gratis Wifi is aanwezig.

Het Nederlandse vakantiepark in Sierakow ligt maar 850 km van Utrecht met voornamelijk snelwegen zodat u het gemakkelijk kunt bereiken.

Kijk voor meer informatie op: https://nowaholandia.nl

Stuur door

Alternatief aanbod

n.v.t.

1 jaar, 4 maanden lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Leidschendam, Zuid-Holland
  Advertentienummer: 179421882