• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Vakantiewoning voor senioren in Drenthe

Aangeboden 11 dagen geleden door Roderick (57x bekeken, 1x bewaard)

Omschrijving


Aangeboden: vakantiewoning voor senioren. Onze woonboerderij staat in Drenthe op de grens tussen Drenthe, Groningen en Duitsland en bestaat uit twee zelfstandige woningen. Eén daarvan verhuren wij als vakantiewoning aan 50 plussers. Deze woning heeft een oppervlakte van 90 vierkante meter, is geschikt voor maximaal drie tot vier personen en heeft een ruime huiskamer, een eetkeuken, twee slaapkamers en een ruime badkamer. Er is een eigen tuin met terras en berging en een eigen oprit met parkeerplaats. Alles is gelijkvloers en rollatorvriendelijk. Er zijn verder geen andere vakantiegangers bij ons. De woning is voorzien van centrale verwarming, er is een grote TV (60 inch) met Netflix en glasvezel internet met Wifi.
Vanwege hygiënische overwegingen en omdat we soms gasten met allergieën hebben, zijn roken en huisdieren niet toegestaan.
Weekprijs van zaterdag tot zaterdag: 375 tot 410 euro. In augustus en september nog een aantal weken beschikbaar. Voor meer informatie stuur s.v.p. een mail.


Stuur door

€ 410,-

2 jaar lid van Speurders.nl
2e valthermond, Drenthe
  Advertentienummer: 192014218