• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Lemmer, vrijstaand vakantiehuis aan het water in Friesland.

Aangeboden een maand geleden door Een huisje huren (91 x bekeken)

Omschrijving

Onze accommodaties worden niet voor langere periodes verhuurd!
 
  Accommodatie
 
Vakantiehuis IJsselmeer aan het water in Lemmer. Deze comfortabele vakantiewoning ligt op een rustig waterpark nabij het Friese dorp Lemmer (2 km.) en op loopafstand van de IJsselmeerkust. Het luxe vakantiehuis is geschikt voor 6 personen en heeft een ruime tuin met steiger aan het water en heeft een eigen parkeerplaats voor uw auto.
 
Omgeving:
De vakantiewoning ligt in het hart van een dynamisch recreatiegebied. Het gebied bestrijkt maar liefst drie natuurlijke en cultuurrijke provincies: Friesland, Flevoland en Overijssel. Het water waaraan de recreatiewoningen liggen, staat in open vaarverbinding met al deze mooie watersportgebieden. De recreatiewoning ligt in het meest visrijke gebied van Friesland. Uniek is het stoomgemaal en de vele meren, poldervaarten, dijksloten en oude kolken. In het centrum van Lemmer bevinden zich vele restaurants waar u in de zomer heerlijk op een van de vele gezellige terrasjes kunt genieten van een hapje of een drankje. In Lemmer bevinden zich diverse winkels en supermarkten. In de omgeving van Lemmer kunt u bijvoorbeeld gaan fietsen of wandelen in het bosrijke Gaasterland. Maak eens een fantastische kanotocht door het Nationaalpark De Weerribben of ga een heerlijke dag zeilen op de Friese Meren. Ook een bezoekje brengen aan een van de mooie Friese Elfsteden is de moeite waard. Lekker winkelen in Leeuwarden of Sneek, of genieten van de oude binnenstadjes van de Zuiderzee stadjes.
 
Indeling:
Deze split-level vakantiebungalow is van alle gemakken voorzien en bestaat uit een entree, toilet, bijkeuken, keuken, woonkamer, souterrain met 3 slaapkamers, badkamer met ligbad, douche, wastafel en 2e toilet. De royale woonkamer, die iets hoger ligt dan de keuken, is voorzien van een balkon aan de zonzijde. De 3 slaapkamers bevinden zich in de kelder, waardoor deze lekker koel zijn in de zomer. Deze luxe vakantiewoning is gelegen op een unieke locatie met een open vaarverbinding naar de Friese meren en het IJsselmeer.
 
Vanuit de Randstad bent u in ruim een uur in Lemmer waarna u van uw weekendje weg in Friesland of heerlijk van uw vakantie in een van de mooie vakantiehuizen nabij het IJsselmeer kunt genieten.
 
Interesse: bekijk de prijzen en beschikbaarheid vanuit de kalender.
 
Overzicht van: alle vakantiehuizen in Lemmer.
 
Overzicht van: alle vakantiehuizen bij de Friese IJsselmeerkust.
 
 
Vakantie in Friesland en op de Veluwe.
In dit gevarieerde aanbod van vakantiehuizen vindt u snel uw ideale vakantiewoning op de Veluwe of uw gewenste vakantiehuis in Friesland.
 
Specificaties:
  • Regio: Friesland
  • Stad of Plaats: Lemmer
  • Type vervoer: Eigen vervoer

Klik hier voor de website van deze aanbieder

Stuur door

€ 510,-

10 maanden lid van Speurders.nl
Woudsend
  Advertentienummer: 174555576