• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Ontspanningsmassage voor mannen

Aangeboden 1 jaar, 9 maanden geleden door Frans (3834x bekeken, 1x bewaard)

Omschrijving

Ik, Frans 63-170-71, doe klassieke of ook wel de Zweedse massage genoemd wat een heerlijke ontspanningsmassage is. 

Doormiddel van strijkingen (effleurages) en knedingen (petrissage) wordt de bloedsomloop gestimuleerd, afvalstoffen afgevoerd, de spierspanningen weg gemasseerd. Bij deze massage wordt zowel de voor als achterkant van het lichaam gemasseerd. Binnen ongeveer een uur bent u geheel ontspannen en relaxed. Masseer het liefst bloot, maar dat is geen "must en kan je laten weten dus.

Wanneer mogelijk.....:
Dinsdag 10:00u - 17:00u
Woensdag 10:00u - 17:00u
Donderdag 13:30u - 20:30u
Vrijdag: 10:00u - 17:00u
Zaterdag 10:00u - 13:00u

(verder op aanvraag)

toevoeging: 

Ik masseer je hele body (rug, billen, benen, voeten en daarna omdraaien en de gehele voorkant) met warme olie in een warme kamer. Bedoeling is dat je je op je gemak voelt en relaxed bent, vandaar dat ik ook het liefst, net als de gemasseerde naakt ben. (dat moet niet hoor, maar olie in kleding is niet fijn ;-). Je hoeft je niet te generen en als je mij wil aanraken, daar heb ik geen moeite mee. (om een veel voorkomende vraag hier maar te beantwoorden)

Als je afspreekt en uitgaat van een lekkere massage, mag ik van de reeds gemasseerden zeggen dat je zeker niet ontevreden weer vertrekt EN let wel, deze advertentie is geen date- of lange chat advertentie. Afspraken alleen via telefoon, sms of whatsapp, dit ivm het wederzijds kunnen bereiken indien een afspraak niet nagekomen kan worden. (anonieme oproepen worden geweigerd)

Massage duurt ongeveer een uur en vraag 35 euro onkostenvergoeding, 

Stuur door

€ 35,-

15 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Julianadorp, Noord-Holland
  Advertentienummer: 174775102