• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

40 persoons groepsaccommodatie op Recreatiepark in Ellemeet

Aangeboden 19 dagen geleden door VakantieZeeland.com (27x bekeken, 0x bewaard)

Omschrijving

VZ274 Groepsaccommodatie Ellemeet 
 Net buiten Renesse vindt u Ellemeet waar u deze mooie en sfeervolle 40-persoons groepsaccommodatie kunt huren.
De accommodatie is zeer ruim en luxe opgezet en heeft onder meer een sfeervolle recreatieruimte met sfeerhaard en gezellige bar. Het is tevens geschikt voor mindervaliden en er kunnen hoog/laag bedden geplaatst worden. Het recreatiepark is zeer geliefd bij families, vriendenclubs en watersporters. Vooral deze laatste groep kan zijn hart ophalen, Ellemeet ligt in de nabijheid van het Noordzeestrand en het Grevelingenmeer en is daarmee een uitstekende verblijfplaats voor duikers en surfers Maar ook natuurliefhebbers komen aan hun trekken, het fietsknooppunten systeem dat u door het prachtige landschap leidt, zullen u vele uren fietsplezier bezorgen!
Het park biedt u meerdere faciliteiten zoals onder andere een cafetaria, supermarkt, café, speeltuin en kinderboerderij. Niet alle faciliteiten zijn het gehele jaar geopend. Kom snel genieten van uw strandvakantie met rust, ruimte, natuur en watersport in een luxe setting door deze groepsaccommodatie in Ellemeet te huren voor maximaal 40 personen
Indien u tot Zondagavond 17.00 uur wenst te blijven is dit mogelijk, u krijgt EUR 100,- korting.
 
VakantieZeeland.com is specialist in de online verhuur van vakantiehuizen in de provincie Zeeland. Vakantie Zeeland heeft al ruim 15 jaar ervaring in de recreatiebranche en heeft het SGR garantiefonds keurmerk. Kies uit ruim 400 vakantiewoningen en boek gemakkelijk & veilig online. 
 
Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies? Bel ons op +31 (0) 118-744025.
 
 
Specificaties:
  • Regio: Zeeland
  • Stad of Plaats: Ellemeet
  • Type vervoer: Eigen vervoer

Klik hier voor de website van deze aanbieder

Stuur door

€ 1.786,40

4 maanden lid van Speurders.nl
Hoeven
  Advertentienummer: 177726349