• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Landelijk en centraal gelegen 4 persoons vakantiehuis in Gri

Aangeboden een dag geleden door VakantieZeeland.com (107x bekeken, 0x bewaard)

Omschrijving

VZ762 Vakantiehuis Grijpskerke 
 Dit geheel verbouwde 4 persoons vakantiehuis in Grijpskerke
 
Bij binnenkomst komt u in de hal waarbij u gelijk de sfeer proeft van de ouderwetse bedstedes die in steigerhout zijn gemaakt. Bovenop de twee persoonsbedstede kan de echte avonturier een slaapplaats veroveren via de aanwezige trap. De badkamer bevindt zich aan het einde van de hal. Voorbij de bedstede komt men in de open keuken die aan de woonkamer grenst. Ook hier is weer met steigerhout sfeer gecureerd. Een leuk detail is dat de verlichting is opgebouwd uit de oude drinkbakjes die afkomst zijn uit de verbouwde koeienstal, waarin de woning zich bevindt.
 
De woning bevindt zich net buiten het dorp Grijpskerke en is een geweldige uitvalbasis voor tal van uitstapjes in de omgeving. Een paar auto minuten van Middelburg, het strand van Oostkapelle en Vrouwenpolder. Daarnaast is er op het erf van alles te beleven voor de kinderen. Er is een glijbaan, schommels en een trampoline die gezamelijk en voor eigen verantwoording gebruikt kunnen worden. Je kunt natuurlijk ook altijd onze pony's borstelen en wellicht een ritje maken...
 
Kinderbed en kinderstoel op aanvraag 
VakantieZeeland.com is specialist in de online verhuur van vakantiehuizen in de provincie Zeeland. Vakantie Zeeland heeft al ruim 15 jaar ervaring in de recreatiebranche en heeft het SGR garantiefonds keurmerk. Kies uit ruim 400 vakantiewoningen en boek gemakkelijk & veilig online. 
 
Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies? Bel ons op +31 (0) 118-744025.
 
 
Specificaties:
  • Regio: Zeeland
  • Stad of Plaats: Grijpskerke
  • Type vervoer: Eigen vervoer

Klik hier voor de website van deze aanbieder

Stuur door

€ 310,90

3 maanden lid van Speurders.nl
Hoeven
  Advertentienummer: 179872124