• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Stacaravan te huur Roompot Beach Resort Kamperland / Zeeland

Aangeboden 4 jaar geleden door Info@recreatiebeheer-vanmaanen.com (3123x bekeken, 4x bewaard)

Omschrijving

Bent u op zoek naar een stacaravan in het mooie Zeeland dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van stacaravans in Zeeland. 

Wilt u een stacaravan huren in Zeeland? 
Onze luxe stacaravans staan op het rustig gelegen 5 sterren vakantiepark “Roompot Beach Resort”. Dit park heeft voor ieder wat wils, een ideale plek om optimaal van uw vakantie te genieten. De ligging is direct aan de Oosterschelde op Noord Beverland, wat dit park ideaal maakt voor watersportliefhebbers. Daarnaast is er een eigen privé-strand aanwezig en een eigen jachthaven. 

Heeft u meer behoefte aan struinen door knusse Zeeuwse dorpjes? Geen enkel probleem er zijn voldoende leuke stadjes en dorpjes in de directe omgeving te vinden. 

Heeft u huisdieren? Zij zijn van harte welkom! Roompot Beach Resort is een erg diervriendelijk park. 

Meer van Zeeland zien? 
Vanaf uw caravan bereikt u wandelend binnen 500 meter het strand van de Oosterschelde, naast het strand biedt de omgeving erg mooie natuur om doorheen te wandelen. Gaat u graag fietsen? Zeeland biedt veel mooie bezienswaardigheden, het grote Deltaproject “Neeltje Jans” bereikt u bijvoorbeeld al binnen 10 minuten fietsen. 

Grotere steden zijn prima met de auto te bereiken, u bent binnen enkele minuten in Middelburg, Vlissingen of Goes.

Prijzen 
Een weekend in een van de stacaravans is al te boeken vanaf EUR 175,- en een week al vanaf EUR 229,-. 

Onze huurprijzen zijn inclusief: 
- Toeristenbelasting 
- Eindschoonmaak 
- Administratie 
- Gebruik gas, water en stroom 
- Gratis WIFI

Park 
Onze caravans bevinden zich op vakantiepark “Roompot Beach Resort”, dit Roompot park biedt voor veel mensen een ideale plek om zijn of haar vakantie door te brengen. 

Strand en watersport 
Het park heeft de beschikking over een strand en een jachthaven. Daarnaast zijn er gelegenheden voor watersport en visserij, maar de omgeving leent zich ook voor een relaxte fiets- of wandeltocht. Even rustig bijkomen op een terrasje? U de ruime keuze aan diverse horecagelegenheden. 

Vaargeul de Roompot 
Langs het park loopt een dijk waarachter vaargeul de Roompot zich bevindt. Deze vaargeul is een veelgebruikte route voor veel watersporters en ander vaarverkeer. Dit is zeker in het drukke seizoen een plek waar u uw ogen uit zult kijken. 

Roompot 
Roompot is door heel Nederland en in het buitenland ruim aanwezig met veel parken. Het is een speerpunt van Roompot om het hun gasten zo goed mogelijk naar hun zin te maken, dit komt tot uiting in uitstekend verzorgde parken op mooiste plekjes van nederland. 

Voor beschikbaarheid en prijzen verwijzen wij u graag door naar onderstaande website:

Stuur door

n.v.t.

Simpelveld, Limburg
  Advertentienummer: 157953089