• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Framedrum weekend Drenthe

Aangeboden 2 dagen geleden door Info@framedrumworkshop.nl (31x bekeken, 0x bewaard)

Omschrijving

Graag nodig ik je uit voor een heerlijk intensief weekend Framedrummen op een prachtige locatie in Drenthe.

Als Framedrum docent geef ik al jaren les. En met de vele workshops die ik heb gegeven is er intussen al een grote groep mensen die enthousiast is geworden om dit veelzijdige instrument te leren bespelen en het framedrummen te integreren in klankheading sessies, samen spel met andere muzikanten of gewoon heerlijk af stemmen op het hier en nu en te genieten van “de sound of the drum”.
Tijdens dit intensieve drumweekend kunnen we genieten van de rustige mooie omgeving en ook de tijd pakken om stap voor stap dieper te gaan met de verschillende technieken en speelstijlen van de Framedrum en natuurlijk ook om samen te leren spelen, soleren en heel veel drum fun te hebben ;-)

Je investering voor dit weekend is € 325,- inclusief alle maaltijden - biologisch eten + 2 overnachtingen op basis van gedeelde kamer, 2 yogasessies + 2 meditatiesessies (optioneel) + Meditatief Ligconcert+ online Framedrum training en persoonlijk drumadvies.
Er zijn voldoende verschillende maten en merken Framedrums aanwezig tijdens het Framedrum weekend waar je gebruik van kan maken, je mag natuurlijk ook je eigen Framedrum meenemen.
Meldt je aan via e-mail: info@framedrumworkshop.nl

Kijk voor meer informatie op: http://framedrumworkshop.nl/framedrum-weekend-drenthe/

Stuur door

€ 325,-

2 dagen lid van Speurders.nl
Oosterhout nb, Noord-Brabant
  Advertentienummer: 184867325