• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Artventures Vakanties, Wandelen, Trektochten, Schilderen

Aangeboden 5 maanden geleden door Jean - Annerie (183x bekeken, 0x bewaard)

Omschrijving

Vlakbij het Balaton meer, in de glooiende heuvels van Zuid-Transdanubie, authentieke boerderijen vakantievilla's te huur. Vanaf 2 t/m 15 personen.


* Schildervakanties

* Wandelvakanties

* Wandeltrektochten

* Vakantiehuizen


Wij verhuren onze vakantie-huizen gelegen in een oase van rust en ruimte in Hongarije.


Centraal gelegen, niet ver van het Balatonmeer, huur je ook in de zomervakanties bij ArtVentures de perfecte vakantiewoning. Bekijk jouw vakantiewoning Punda, Otrabanda of Saliña. Authentieke "tanya's", dit zijn oorspronkelijke boerderijen en typisch voor deze regio. We hebben ze gerestaureerd met respect voor authentieke details. Deze vakantie huizen ademen sferen uit die naadloos bij het prachtige Hongaarse landschap aansluiten. De huizen hebben een vast privé zwembad achterin de tuin/terrassen.

Huurprijzen v.a. € 490,- per week bij 4 personen voor 1 week. Kortingen gelden voor week 2 en 3.


Wil je ook eens iets actiefs doen tijdens je vakantie? Kom dan wandelen of bijvoorbeeld schilderen in het voor- of najaar.


Wij organiseren wandelvakanties op 3 manieren:

  • groepswandelreizen in vooraf geplande weken tot 8 deelnemers *)
  • individuele wandelvakantie te verblijven op onze locatie, variabele periode.
  • wandel- trektochten, bijv. 6 dagen, 6 dorpen, 1 week, Koppányvölgy-natuurpark.

www.artventures.nl/wandelen/


Schildervakantie o.l.v. kunstenares Annerie Mol:
Groepsreizen tot maximaal 8 deelnemers in vooraf geplande weken *)


www.artventures.nl/schilderen/


*) Kijk in de agenda voor de vrije data voor jouw week.
Wandel- groepsvakanties omvatten:

8 dagen, 7 nachten, geheel verzorgde wandeltrip met ervaren gid(sen), all-inclusive! Individueel boeken voor de wandelweken in groepen van maximaal 12 personen, of kom met de gehele vereniging (tot 40 deelnemers). Wil je op eigen houtje wandelen zonder gids? Wij faciliteren de accommodatie, de wandeltochten (GPX-files of kaarten) en meer) Vakkundig uitgezette dagtochten tussen de 15 en 25km. Er zijn verkorte routes mogelijk indien nodig. Prachtige routes vol afwisseling en geschikt voor de geoefende en minder geoefende wandelaars. Vrije dag. Deze is door te brengen naar behoefte, zoals lezen, lekker niks, wellness, cultuur. Vraag ernaar. Verblijf in een authentieke luxe boerderij, die naadloos aansluit bij de omgeving, op basis van een tweepersoons kamer. Eenpersoons kamer of eigen appartement/studio is mogelijk, reserveer tijdig. Het zwembad, is geopend van mei tot oktober. Transfer Budapest vliegveld. Desgewenst regelen wij ook de vliegticket(s)! Thuis, geheel verzorgd. Lekker puur eten, zoveel mogelijk Hongaarse gerechten van regionale eerlijke producten. Ook vegetarisch en vegan mogelijk.
Schilder- en creatieve vakanties:

Eerst krijg je uitleg over materialen, ondergronden en de diverse mogelijkheden of thema's. Je zoekt een fijne plek om te werken en voordat we beginnen met schilderen trachten we ons hoofd leeg te maken, dmv een meditatie met aandacht voor de ademhaling. Dit helpt om bij je gevoel, intuïtie, te komen. Vanuit je gevoel ga je kleur kiezen en begin je te schilderen. Terwijl je bezig bent geef ik technieken die je gelijk kunt toepassen! Dus je leert in de praktijk as you go. Door intuïtief te schilderen, schilder je en kies je kleur als het ware vanuit je gevoel. Zo bevorder je het loslaten van alledaagse dingen. De resultaten zijn zeer verrassend, origineel en maken je blij. Het is fijn dat (bijna)alles mag en niets moet. Het schilderen is geschikt voor iedereen .... om te schilderen hoef je niet te kunnen tekenen. Schilderen met acryl of gemengde techniek begeleid door kunstenares Annerie, www.anneriemol.com. Deze workshop is inclusief gebruik van materialen, met uitzondering van papier en schilderslinnen. Die zijn tegen een vergoeding verkrijgbaar. Ervaar hoe intuïtief expressie geven bevrijdend werkt en het je gevoel van innerlijke kracht sterkt. . . . . en heerlijk puur eten Van verse Hongaarse ingrediënten uit de regio, smakelijke maaltijden. Hongaarse specialiteit "pörkölt" wordt buiten gekookt op een houtvuur in een ketel aan een driepoot. Ook vegetarische maaltijden zijn uiteraard mogelijk. Een vakantie met schilderweek: - Vliegreis (optioneel > zie algemene voorwaarden) - Brandstof, transfers en vervoer in Hongarije - Begeleiding van kunstenares Annerie Mol. - Diverse uitstapjes (o.a. Museumbezoek, Balaton/Tihany etc.) - Nederlandse begeleiding ter plaatse.
Combiweek Wandelen- en Schilderen in één week:

Als variatie op een schildervakantie organiseren we sinds enkele jaren de unieke combinatieweek: Wandelen èn Schilderen. In de ochtenden gaan we wandelen met gids en 's-middags kun je heerlijk schilderen o.l.v. Annerie in het atelier, buiten, of we gaan naar een andere mooie plek. De wandelingen zijn specifiek uitgezocht door onze gidsen en niet al te lang. De tochten variëren van 8 tot ca. 12 km, dus je loopt dan 2,5 tot maximaal 3,5 uur.
Voor vertrek doen we eerst wat rek, strek, yoga oefeningen, altijd goed om de spieren vast een beetje op te warmen.
Bij thuiskomst staat er een heerlijke lunch voor je klaar. Wanneer je je eerst even wil opfrissen, of een duik wilt nemen in het zwembad kan dat. Samen genieten we van de lunch en daarna is het even rusttijd (siësta). Even doen waar je zin in hebt zoals bijvoorbeeld hangmatteren, op één van de zonnebedden bij het zwembad, relaxen, lezen of gewoon lekker niks. Kijk in de agenda of bij beschikbaarheid en kies de periode die je het beste uitkomt. Deze specifieke weken zijn altijd zeer druk bezocht dus wacht niet te lang met boeken.


Download onze PDF brochures via onze site!
Wil je alleen met vrienden of familie één van onze vakantiehuizen huren, kijk dan op de site voor vrije data. Er zijn nog enkele weken vrij voor de komende zomer. Beide grote huizen zijn voorzien van een zwembad.
Graag tot ziens in Hongarije!
Hartelijke groet,
Annerie Mol
Artventures Vakanties
E-mail: annerie@artventures.nl
Tel. 06 333 08 2352
www.artventures.nl

Stuur door

n.v.t.

10 jaar lid van Speurders.nl
Waddinxveen, Zuid-Holland
  Advertentienummer: 184344677