• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Yoga retreats Malta (Gozo) | aqua yoga | healing met dieren

Aangeboden 8 dagen geleden door Vakantiepark Nowa Holandia (23 x bekeken)

Omschrijving

Op zoek naar unieke ervaring op yoga gebied? Toe aan een 6 daagse break?


Op het prachtige eiland Gozo, het op één na grootste eiland van de archipel van Malta, kun je nu deze unieke en speciale yoga retraite doen.


Deze retraite is een combinatie van yoga, mindfulness training en healing. Je yoga instructrice, Anat, is een zeer ervaren internationale yoga instructrice in Ashtanga yoga en Aqua yoga. In feite is zij de enige yoga leraar in Malta welke deze speciale aqua yoga techniek aanbiedt. Het zal een unieke ervaring voor je zijn om in het zwembad en in de zee, yoga te beoefenen. De speciale Gozo Yoga retraite is inclusief een “healing met dierenervaring. Dit is een van de ervaringen die deze retraite zo veel meer maken dan willekeurig elk andere yoga retraite. 

Deze retraites zijn toegankelijk voor iedereen, onafhankelijk van leeftijd, fitheidsniveau, ervaring of zwemvaardigheid.

De full package pakketen zijn inclusief alle maaltijden, explore Gozo excursie, alle yoga sessies, healing met dieren ervaring, transport van en naar lokaties, wandeltocht en 6 daags verblijf (5 nachten) in speciaal geselecteerde B&B's.

Grijp je kans om deze unieke ervaring mee te maken. Prijzen vanaf € 575,- Full package (inclusief alle maaltijden, excursies, activiteiten) vanaf € 795,- Zie voor alle tarieven en mogelijkheden, alsmede data, onze website.

Vlucht en luchthaven transfer niet inbegrepen maar kan wel geregeld worden door ons tegen de laagste prijs. 

Nu met € 30 korting bij vermelding van de "speurders" advertentie.

Kijk voor meer informatie op: https://yogaretreatsgozo.com/nl/home-nl/

Stuur door

€ 575,-

1 jaar, 4 maanden lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Leidschendam, Zuid-Holland
  Advertentienummer: 181148389