• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Met jouw groep er even heerlijk tussenuit ??? Wij regelen da

Aangeboden 3 jaar geleden door Andre (1494x bekeken, 1x bewaard)

Omschrijving

Voetballers /sporters of andere groepen opgelet !!!
Als jullie eens met jouw team / groep er op uit willen en daar weinig budget voor hebben : Vlieg dan echt goedkoop door Europa en informeer bij ons.
LOWBUDGETvliegen is al een aantal jaren sterk groeiende; maar tussen de ene lowbudgetmaatschappij en de andere zit soms nog veel verschil.
Hoe vindt u nu die goedkope vlucht?? Maak gebruik van onze expertise en wij geven u een advies hoe u al vanaf enkele tientjes door Europa kunt reizen. Geef uw wensen op en wij zoeken voor u een goedkope vlucht!!!!. Voor diverse teams hebben wij al korte trips geregeld. Informeer mara eens vrijblijvend.
Overigens kunnen wij u een retourvlucht aanbieden binnen Europa die 9 tegen 10 goedkoper is dan die u zelf gevonden heeft!!! Neem de proef op de som.
Dit reisadviesbureau is klein van opzet en zeker niet commercieel. Tegen een kleine onkostenvergoeding (advieskosten) help ik u een goedkope vlucht te vinden. Desgewenst boek ik die vlucht  (en ook de accommodatie/transfer) voor u. Zie ook onze website.
Als voorbeeld noem ik een retour vliegreis naar Spanje of Italie (wat dacht u van Madrid, Barcelona, Valencia, Malaga, Sevilla, Mallorca, Sicilie of Sardinie) voor minder dan € 100,- per persoon INCLUSIEF bijkomende kosten zoals luchthavenbelasting, creditcardkosten, bagage, e.d. Ook andere bestemmingen zijn er volop zoals in Zweden, Ierland, Schotland, Portugal, Polen, Marokko of Griekenland, e.d.
Wat dacht u van een retour Stockholm of Milaan voor nog geen € 50,-
all-in.?? Ook accommodatie kunnen wij desgewenst voor u regelen.
Met vr. groet
André Heersink
Dalweg 13
7122 BA Aalten
Tel. 0543-475247 of 06-48459639

Stuur door

n.o.t.k.

12 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Aalten, Gelderland
  Advertentienummer: 167150286