• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Zoek niet langer naar de goedkoopste vlucht -vraag het ons

Aangeboden 7 jaar geleden door Andre (3636x bekeken, 1x bewaard)

Omschrijving

Als u echt goedkoop wil vliegen door Europa informeer dan bij ons.
LOWBUDGETvliegen is al een aantal jaren sterk in opkomst; maar tussen de ene lowbudgetmaatschappij en de andere zit soms nog wel ¢¬ 100,- verschil.
Hoe vindt u nu die goedkope vlucht?? Maak gebruik van onze expertise en wij geven u een advies hoe u al vanaf enkele tientjes door Europa kunt reizen. Geef uw wensen op en wij zoeken voor u een echt heel goedkope vlucht!!!!.

Overigens kunnen wij u een retourvlucht aanbieden binnen Europa die 9 tegen 10 goedkoper is dan die u zelf gevonden heeft!!! Neem de proef op de som.

Dit reisadviesbureau is klein van opzet en zeker niet commercieel. Tegen een kleine onkostenvergoeding (advieskosten) help ik u aan een goedkope vlucht. Desgewenst boek ik die vlucht ook voor u. Zie de voorwaarden op onze website.

Als voorbeeld noem ik een retour vliegreis naar Spanje of Italie (bijvoorbeeld Madrid, Barcelona, Valencia, Malaga, Mallorca, Sicili« of Sardini«) voor minder dan ¢¬ 100,- per persoon INCLUSIEF alle bijkomende kosten zoals luchthavenbelasting, creditcardkosten, bagage, e.d. Ook andere bestemmingen zijn er volop zoals in Zweden, Ierland, Schotland e.d.
Wat dacht u van een retour Stockholm of Milaan voor nog geen ¢¬ 50,- all-in.??

Groet

André Heersink
Dalweg 13
7122 BA Aalten
Tel. 0543-475247 of 06-48459639

Stuur door

n.o.t.k.

12 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Aalten, Gelderland
  Advertentienummer: 108334004