• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Automatische Sigarettenmaker: Zorr Powermatic 2 Plus

Aangeboden 3 jaar geleden door Sigarettenmakershop (3922 x bekeken)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

Maar zelf uw eigen sigaretten en bespaar heel veel geld!


Met deze elektrische sigarettenmaker van Zorr, de Powermatic 2 Plus is het maken van sigaretten een peulenschil!


Geen gedoe meer half gevulde filter hulzen en afvallend vuur: De Powermatic 2 plus vult uw sigaretten perfect en door de gepatenteerde injector techniek heeft u geen last meer van afvallende vuurkopjes zoals met vele andere (handmatige) sigarettenmakers.


Maakt met gemak 20 sigaretten binnen 5 minuten en bespaart u meer dan 130 Euro per maand! ( 4,50 per pakje bespaart u - gebruik de besparings calculator op onze site om te zien hoeveel u kunt besparen)


De Zorr Powermatic 2 Plus:


De beste elektrische sigarettenmachine die momenteel verkrijgbaar is. Dit is een compacte maar zware machine die u aansluit op het stroomnet. Door een lege huls op de tabaksmond te plaatsen, en wat tabak in de opening te duwen maakt u in 2 a 3 seconden een goed gevulde sigaret. Om te zien hoe het werkt, bekijk de demo video op Youtube: https:youtu.be/6lZFWAIiriY


Verzendkosten zijn Gratis en prijs is incl. BTW. Bent u toch niet tevreden? Dan krijgt u uw Geld Terug! Er zit 1 Jaar Garantie op dit product.


Over Ons: Sigarettenmakershop.nl verkoopt rokers gerelateerde artikelen zoals handmatige en automatische sigarettenmakers, sigaretten hulzen, aanstekers, asbakken en andere rokers accessoires. Wij zijn aangesloten bij webwinkelkeur.


Stuur door

€ 89,95

Bieden is ook mogelijk!

3 jaar lid van Speurders.nl
Meerssen, Limburg
  Advertentienummer: 155929004