• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Di Blasi vouw brommer

Aangeboden 10 dagen geleden door Jbullens@outlook.com (138x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Provincie
Noord-Brabant
Plaats
Bergeijk
Conditie
zo goed als nieuw

Omschrijving

DiBlasi R7E. 
Deze gebruikte vouwbrommer met carbonstalen frame en kentekenbewijs, ziet er uit als nieuw en is zo goed als niet gebruikt!
EC type-goedgekeurd model voor op de openbare weg, voor de gehele EU dus ook voor in het buitenland. Nieuw prijs €2598,-

DiBlasi maakt de kleinste opvouwbare brommers die er verkrijgbaar zijn. Er is geen enkel ander product wat soortgelijke kenmerken heeft als de DiBlasi R7E. Dit brommertje weegt minder dan 30kg en heeft alsnog een draagvermogen van 120kg.
DiBlasi maakt al sinds 1974 dergelijke brommertjes. 

Deze brommertjes zijn uitermate geschikt voor in de boot, caravan, camper maar ook in elke auto passen ze met gemak in de kofferbak. Parkeer uw auto buiten het centrum en gebruik uw DiBlasi om makkelijk en kosteloos uw auto te parkeren maar toch tot op de deur gemotoriseerd vervoer te hebben.

Uiteraard zijn ze ook uitermate goed geschikt voor op de camping of jachthaven, maar ook voor op vliegvelden en sportvelden en overige terreinen staan ze hun mannetje. De vouwbrommers van DiBlasi kunnen binnen 5 seconden opgevouwen, maar ook weer binnen 5 seconden uitgevouwen worden voor gebruik of opslag.

• Ideaal voor op de boot of in de caravan of camper
• Zonder gereedschap binnen 5 seconden opvouwbaar voor makkelijk vervoer en opbergen
• Opgevouwen zeer klein, ook voor bijvoorbeeld in de gangkast
• Vele onderdelen en accessoires verkrijgbaar

Stuur door

€ 850,-

Bieden is ook mogelijk!

Bieden vanaf € 850,00

2 jaar lid van Speurders.nl
Bergeijk, Noord-Brabant
  Advertentienummer: 192006181