• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Kant en klare en hele nette Polyvalk met houten mast!

Aangeboden 7 maanden geleden door Easy Sail (1123x bekeken, 1x bewaard)

Kenmerken

Merk
Ullepanne
Lengte
6.5
Bouwjaar
1990
Breedte
2,1
Diepgang
0,85
Min. gewicht
650
Slaapplaatsen
geen
Conditie
gebruikt

Omschrijving

Ja, wie heeft er nou niet op zeilen geleerd? de Valk, of in dit geval Polyvlak is een oerdegelijke open zeilboot met fijne zeileigenschappen en superveel ruimte aan boord.


De Polyvalk die wij hier aanbieden is er eentje van Ullepanne, de boot heeft een polyester romp en dek en een houten mast, giek en gaffel. De boot is in prima staat, heeft een vaste kiel en is op een paar kleine plekjes na gewoon 100 punten.


Belangrijk te melden is de dektent, deze is in zeer goede staat en past perfect over de boot wanneer de mast en giek omhoog zijn. De tent is gemaakt door Zeilmakerij Dijkstra uit Grou. Echt een fraaie tent die de boot goed afdekt. De tent is uit 2017.


Uiteraard wordt deze Polyvalk compleet geleverd:

- fendertjes

- landvasten

- die prachtige tent

- nieuwe stagen

- nette lijnen en blokken

- pikhaak

- lieren

- anker met lijn

gewoon compleet vaarklaar.


De motor is een bijna niet gebruikte Yamaha 5PK 4takt buitenboordmotor met interne tank. De motor loopt geweldig en heeft ieder seizoen zijn beurt gehad. Een recente (geloof 2010) motor die zonder zorgen loopt en de komende seizoenen blijft lopen.


De zeilen zijn een grootzeil en een grote fok. De zeilen, lijnen, vallen en schoten zijn allemaal in zeer goede staat en zijn in 1998 nieuw gekocht. Er is niet heel veel met deze boot gevaren dus alles kan nog jaren en jaren mee.


Dus........... je wilt leren zeilen, je wilt iemand leren zeilen, je wilt gewoon zelf lekker zonder gedoe zeilen of..... je wil gewoon een bootje dan is deze Polyvalk genaamd 'Jongens de Ster' (daar zit een heel verhaal achter) een ideale keuze. De boot is scherp geprijsd dus sla je slag.


Onzin biedingen krijgen een onzin antwoord terug. Alleen bieden wanneer je ook daadwerkelijk interesse hebt en reageert. Dit schip staat in Dokkumer Nieuwe Zijlen op de kant en is uitsluitend op afspraak te bezoeken.


For our foreign visitors; we speak English, und natürlich auch Deutsch.

Stuur door

€ 1.699,-

Bieden is ook mogelijk!

6 jaar lid van Speurders.nl
Dokkum, Friesland
  Advertentienummer: 183498760