• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Appartement in Nijmegen Gelderland

Aangeboden 4 dagen geleden door Milner (16x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Aantal kamers
3 kamers
Bouwjaar
2009
Soort bouw
bestaande bouw
Woonoppervlakte
105.0 m2

Omschrijving

 In hartje Nijmegen centrum ligt dit fraaie, instapklare en ruime 3-kamerappartement van 105 m² met groot stadsbalkon (10 m²), kelderberging en een parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage.
Het hoekappartement is gelegen op de zesde woonlaag van het complex dat in 2013 op Plein 1944 werd gebouwd. Het is gezichtsbepalend voor de metamorfose die de binnenstad van Nijmegen in de afgelopen jaren heeft ondergaan, met als resultaat: een fraaie leefomgeving die het wonen in hartje centrum aantrekkelijk heeft gemaakt.
Wonen in het centrum heeft als grote voordeel dat alle denkbare voorzieningen op loop/fietsafstand zijn. Winkels, scholen, cultuur en openbare voorzieningen; het is allemaal binnen handbereik. Nijmegen heeft wat dat betreft veel te bieden. Plein 1944 is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en ook met de auto, die je veilig en gemakkelijk in de ondergrondse garage kunt parkeren.
Het appartement is goed onderhouden, waardoor de voorzieningen nog als nieuw zijn. De kwaliteit van de afwerking is hoog en de gebruikte materialen zijn van topkwaliteit. Door de vele ramen is het appartement heel licht met een geweldig uitzicht over de stad. Qua indeling kent het appartement een zeer ruime woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een moderne badkamer met inloopdouche, een separaat toilet en een technische berging/ruimte. In de kelder van het complex is de separate berging voor de niet-alledaagse spullen te vinden als ook de parkeerplaats die bij het appartement hoort.

Stuur door

€ 550,-

4 dagen lid van Speurders.nl
Nijmegen, Gelderland
  Advertentienummer: 192028011