• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Admiraliteitslaan 824 A, 5224ET 's-Hertogenbosch

Aangeboden 5 maanden geleden door ERA vb&t Makelaars (8 x bekeken)

Kenmerken

Bouwjaar
1970
Woonoppervlakte
48.0 m2

Omschrijving

GRAAG NODIGEN WIJ U UIT OM DIT APPARTEMENT TE KOMEN BEZICHTIGEN TIJDENS HET OPEN HUIS: VRIJDAG 14 DECEMBER VAN 15.30 UUR TOT 17.00 UUR. GRAAG VAN TE VOREN AANMELDEN VIA DENBOSCH@ERAVBTMAKELAARS.NL
De Admiraliteitslaan ligt in de wijk Kruiskamp op 10 minuten fietsen van het centrum van ‘s-Hertogenbosch en 5 minuten lopen van winkelcentrum ‘De Helftheuvel’. In de directe omgeving ligt het natuurgebied “de Moerputten” en recreatieplas Engelermeer.
Het appartement is gelegen op de eerste verdieping. Vanuit de hal met garderobe hebben we toegang tot het separate toilet en de woonkamer. De woonkamer is ruim en licht dankzij de grote ramen. Via de woonkamer is het balkon op het westen bereikbaar. De open keuken is gelegen aan de voorkant van het appartement en voorzien van o.a. koel/vries-kast en wasmachine en droger. Vanuit de keuken komen we in de slaapkamer met vaste kasten. De badkamer is inpandig aan de slaapkamer en voorzien van een wastafel en douche.
Algemeen: – Minimale huurperiode 12 maanden. – Brutomaandinkomen dient minimaal 3 maal de huurprijs te bedragen. – Appartement is nog bewoond en is derhalve alleen, na aanmelden, tijdens het open huis te bezichtigen – De woning is per 1 januari 2019 beschikbaar. – Woonoppervlakte van ca. 48 m2, 1 slaapkamer. – Kale maandhuur: € 795,– per maand exclusief servicekosten. – Servicekosten: € 100,– per maand. Dit is o.a. voorschot voor elektra, gas en water. – Waarborgsom: € 1.000,–. – Woning wordt verhuurd inclusief wasmachine, droger, salontafel, eettafel met 4 stoelen en jaloezieën.

Kijk voor meer informatie op: https://www.jaap.nl/te-huur/noord+brabant/noordoost-noord-brabant/'s-hertogenbosch/5224et/admiraliteitslaan+824+a/15637060/overzicht

Stuur door

€ 795,-

8 jaar lid van Speurders.nl
Eindhoven
  Advertentienummer: 178483041