• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Hondsdijk 12, 5932TD Tegelen

Aangeboden 2 maanden geleden door VeTeBe B.V. (31x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Aantal kamers
3 kamers
Bouwjaar
1973
Woonoppervlakte
128.0 m2

Omschrijving

Op een leuke plek nabij een basisschool en op loopafstand van het buurtwinkelcentrum ligt deze ruime tussenwoning met o.a. 3 slaapkamers, vaste trap naar de zolder waar een vierde kamer aanwezig is. LET OP: het is niet mogelijk om huurtoeslag aan te vragen voor deze woning.
Indeling: Begane grond:
Entree / hal voorzien van meterkast; kast; betegeld toilet met staand closet en fonteintje.
Woonkamer voorzien van een trapkast en tegelvloer.
Aparte keuken.
Eerste verdieping:
Overloop; drie slaapkamers (circa 14 m², 9 m² en 9 m²).
betegelde en badkamer voorzien van wastafel, douche, toilet en witgoedaansluiting.
Tweede verdieping:
Via vaste trap te bereiken ruime overloop voorzien van cv-opstelling en bergruimte. Zolderkamer met dakvenster.
Bijzonderheden:
- De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing.
Tuin
Ligging:
De woning is gelegen op de "Heide" op 250 meter afstand van het buurtwinkelcentrum, basisschool is gelegen op loopafstand.
Diverse overnames van huidige bewoner.
Overige gegevens:
Onderhoudstoestand binnen: goed Onderhoudstoestand buiten : goed Isolatie: deels voorzien van dubbele beglazing CV-installatie: cv-ketel combi Tuin : de tuin is circa 9 meter diep, circa 4,5 meter breed en is gesitueerd op het zuidwesten Bouwjaar circa : 1974 Inhoud circa : 330 m³ Woonoppervlakte circa : 75 m² Aanvaardingsdatum : per 1 maart 2020
Om in aanmerking te komen voor deze woning, dient u rekening te houden met enkele voorwaarden en aan te leveren documenten:
- Als inkomenseis hanteert verhuurder de norm dat uw bruto maandinkomen (inclusief vakantiegeld) minimaal gelijk dient te zijn aan driemaal de maandhuur; - Uw arbeidsovereenkomst moet minimaal een jaarcontract zijn; - Indien u zelfstandig ondernemer bent dient u een bankgarantie verstrekt te worden; - De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de minimale duur van 1 jaar; - De waarborgsom bedraagt 1 maandhuur; - Huurovereenkomst wordt gesloten na goedkeuring van de eigenaar.

Kijk voor meer informatie op: https://www.jaap.nl/te-huur/limburg/noord-limburg/tegelen/5932td/hondsdijk+12/11360239/overzicht

Stuur door

€ 760,-

10 jaar lid van Speurders.nl
Tegelen
  Advertentienummer: 187366931