• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Barßel (D). Woonboerderij, 2,4 hectare, stallen, landelijk

Aangeboden 6 maanden geleden door Interhuys Makelaars (267x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Perceeloppervlakte
24700 m2
Aantal kamers
10 kamers
Soort bouw
bestaande bouw
Woonoppervlakte
285.0 m2
Plaats
Barßel
Provincie
Nedersaksen
Bouwjaar
1952
Soort woning
woonboerderij

Omschrijving

Referentienr. IM-1907006. Ook dierenliefhebbers, paardenhouders opgelet! In landelijke sfeer, woonboerderij met landerijen, schuur- en stalruimte. Extra wooneenheid voor eventueel dubbele bewoning en daarbij tevens de mogelijkheid om volledig gelijkvloers te wonen. Bosrijke landelijke omgeving op korte afstand van de Nederlandse grens.


LOCATIE: 26676 Barßel. Referentienr. IM-1907006.

Deelstaat: Niedersachsen   District: Oldenburger Münsterland   Landkreis: Cloppenburg


REGIO: t. h. v. Hoogeveen- Emmen- Groningen in Duitse grensstreek Barßel (D)


KENMERKEN:

Gebruiksdoel: wonen

Soort object: woonboerderij (type Fehnhaus) met extra wooneenheid en gelijkvloers wonen.

Ligging: plattelandssfeer, min of meer rand van het dorp, achterwaarts weids uitzicht.
Bouwjaar: oorspronkelijk ca. 1952, gerenoveerd rond 1999, wederom 2010 verbouwd

Woonopp.: ca. 285 m2

Perceelsopp.: maar liefst bijna 2,5 hectare (ca. 24700 m2)

Buitenruimte: groot perceel met o.m. weidegrond, achterwaarts grenzend aan vrije natuur

Bijgebouwen: stalgebouw met plaats voor paardenboxen, kapschuur c.q. werktuigenberging

Verwarming: c.v. op gas, als extra kachelhaard, zonnecollectoren & photovoltaikanlage

Energieausweistyp: Energieausweis in voorbereiding, wordt nagezonden

Overig: photovoltailanlage voorziet in eigenstroomverbruik en de rest geleverd en vergoed


OMSCHRIJVING:

In landelijke sfeer- gelegen aan een karakteristiek veenkanaal- bevindt zich deze royale woonboerderij in de landschappelijk attractieve (bosrijke-) omgeving van het Landkreis Cloppenburg op de grens van het zuidelijke Ostfriesland en het eveneens bosrijke Ammerland. Perceelsoppervlakte maar liefst bijna 2,5 hectare (ca. 24700 m2). Oorspronkelijk bouwjaar ca. 1952, gerenoveerd in 1999, waarna rond 2010 wederom inpandig verbouwd. Het woongedeelte is voorzien van kunststofkozijnen met isolerende beglazing. Op het dak zijn zonnecollectoren/ is een photovoltaikanlage geïnstalleerd, om het stroomverbruik- zo goed mogelijk- zelfvoorzienend te laten zijn en de restende stroomopbrengst te leveren tegen vergoeding. Deze woonboerderij met bijgebouwen is een ideale woonplek voor mensen, die veel ruimte nodig hebben voor bijv. opslag, stalling, nevenwerkzaamheden of hobby’s gecombineerd met buitenactiviteiten, enz. enz. Uiteraard ook een droomlocatie voor het houden van huisdieren, kleinvee, pony’s of paarden met inrichtingsmogelijkheden voor meerdere paardenboxen, loopstallen, opslag hooi en stro, was-/ poetsplaats, zandplaats voor buiten rijde, longeerpiste, paddocks en volop weidegang. Uitrijmogelijkheden in de landelijke bosrijke omgeving en rijhal op korte afstand.


PAARDEN HOUDEN ALS HOBBY ? DAN SNEL REAGEREN !


INDELING:

HOOFDWONING deel A

Begane grond : entree/ hal, keuken incl. inbouwkeuken, woonkamer, 3 slaapkamers, gastenverblijf, badkamer, bijkeuken/ berging.


HOOFDWONING deel B (verbouwjaar 2010):

Begane grond: keuken, woonkamer met eethoek en kachelhaard, slaapkamer, complete badkamer met ligbad en douche, gasten-douche.


VAKANTIEWONING gelijkvloers (verbouwjaar 2005):

Begane grond: keuken, woonkamer, 2 slaapkamers, doucheruimte, Wintergarten (serre).

Verdieping: (nog) niet uitgebouwd.


BIJZONDERHEDEN:

Deze woonboerderij biedt zowel mogelijkheden voor volledig gelijkvloers wonen, als ook voor meerdere gezinnen (generaties) onder één dak.


OMGEVING:

De gemeente Barßel ligt in het noordoosten van het Landkreis Cloppenburg en grenst ten noorden aan het historische landschap van het zuidelijk Ostfriesland en ten oosten aan het eveneens bosrijke Parklandschaft Ammerland. Barßel heeft een goed voorzieningenniveau ligt als gemeente centraal tussen de grote streekcentra Leer, Oldenburg en Cloppenburg, alwaar alle denkbare voorzieningen. aanwezig zijn. Het coulissenlandschap rondom Barßel, welke zich kenmerkt door  hout- en boswallen en vele idyllische plekjes, nodigt uit tot fietsen, wandelen, recreëren en volop te genieten van ruimte, rust en natuur. Gunstige ligging t.o.v. de regiocentra Westerstede (D), Leer (D), Groningen (NL), Papenburg (D), Assen (NL) en Winschoten (NL). Uitstekende bereikbaarheid en een supersnelle verbinding via

Autobahn A 31, A 28 en / of Bundesstraße B 401 in diverse richtingen Nederland. Omgevingsinfo zie  www.barssel.de  en www.lkcpp.de  (= Landkreis Cloppenburg).


INFORMATIE:

Aanbod vrijblijvend en tussentijdse verkoop niet uitgesloten. Prijswijzigingen voorbehouden. Hypotheekinfo (Duitse/ Nederlandse geldverstrekkers) op aanvraag. Koopprijs k.k. excl. 5,95 % makelaarscourtage incl. BTW. Zie voor actueel aanbod  interhuysmakelaars.


CONTACT:

Bel gerust eerst 06-53942783 voor meer algemene informatie over kopen in Duitsland, of de bij ons te koop staande panden Uiteraard informeren wij U graag- direct telefonisch- op persoonlijke wijze. Eventuele bezichtigingsafspraken uitsluitend onder voorbehoud en eerst na tijdig telefonisch overleg vooraf.

Extra’s

  • tuin
  • balkon
  • garage
  • cv
  • vloerverwarming
  • open haard
  • berging
Stuur door

€ 349.000,-

15 jaar lid van Speurders.nl
Nieuwe pekela, Groningen
  Advertentienummer: 182508120