• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Papenburg (D). GRENSOBJECT, grote vrijst. woning met hal, ru

Aangeboden 4 jaar geleden door Interhuys Makelaars (1198x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Perceeloppervlakte
1200 m2
Aantal kamers
9 kamers
Soort bouw
bestaande bouw
Woonoppervlakte
210.0 m2
Plaats
Papenburg
Provincie
Nedersaksen
Bouwjaar
1969
Soort woning
vrijstaande woning

Omschrijving

Referentienr. IM-1605002. Royaal vrijstaand woonhuis met hal en diverse bijgebouwen met extra wooneenheid op ruime kavel. Ook voor volledig gelijkvloers wonen en / of dubbele bewoning. Op nagenoeg fietsafstand van de Nederlandse grens.


VRIJSTAAND…..EXTRA WOONRUIMTE…..EVENT. KOPEN MET 2 GEZINNEN…OF ZELF BEWONEN…..EN DAARNAAST DEELS VERHUREN….EN GELD VERDIENEN


LOCATIE: 26871 Papenburg. Referentienr. IM-1605002.

District: Niedersachsen      District: Emsland      Landkreis Emsland


REGIO: t. h. v. Hoogeveen- Emmen- Groningen in Duitse grensstreek Papenburg (D)


KENMERKEN:

Gebruiksdoel: wonen

Soort object: royaal vrijstaand woonhuis met extra wooncompartiment

Ligging: aan karakteristiek kanaal, rustig gelegen, min of meer dorsrand /bebouwde zone.
Bouwjaar: niet bekend, ca.1969 herbouwd, in 1979 met aanbouw uitgebreid.

Woonopp.: ca. 210 m2

Perceelsopp.: ca..1200 m2

Buitenruimte: ruime kavel met bijgebouwen en meerdere parkeerplaatsen

Bijgebouwen: hal 20 m x 6 m, garage, nog diverse bijgebouwen

Verwarming: centrale verwarming op gas

Energieausqweistyp: Energiebedarfsausweis  Endenergiewert 164,80 kWh (m2*a)

Energieeffiziensklasse: F

Overig: extra wooneenheid met aparte ingang voor gasten of klein gezin


OMSCHRIJVING:

Rustig doch centraal gelegen aan karakteristiek kanaal- min of meer dorpsrand in bebouwde zone-  bevindt zich deze vrijstaande woning met hal (20 m x 6 m) en meerdere bijgebouwen op korte afstand van de dagelijkse voorzieningen, maar eveneens in de plattelandssfeer en de naaste omgeving van het attractieve coulissenlandschap rondom Papenburg. De oppervlakte van het riante besloten perceel bedraagt maar liefst 1200 m2 Bouwjaar niet bekend, ca. 1969 herbouwd, in 1979 door aanbouw vergroot, waarna aan de tijd aangepast. Het woongedeelte is voorzien van  kunststofkozijnen met isolatieglas. De indeling is thans gericht op dubbele bewoning, maar kan echter ook op eenvoudige wijze aangepast worden tot eengezinswoning. Het extra grote perceel met hal en andere bijgebouwen alsmede parkeerplaatsen, biedt uiteraard ook mogelijkheden voor tuinieren, hobby of andersoortige vormen van buitenleven.


OOK UITERMATE GUNSTIG GELEGEN VOOR DAGELIJKS WOONWERK-VERKEER  MET NEDERLAND


INDELING:

Begane grond): entree / hal met trapopgang, toilet, keuken, woonkamer met eethoek, 3 (slaap) kamers, gang, badkamer, bijkeuken /berging, provisiekelder.


Verdieping (event. als 2e woning): overloop/ hal, keuken, woonkamer met balkon, 4 slaapkamers, badkamer, kantoorruimte, ketelhuis, toegang naar beloopbare vliering met eveneens nog indelingsmogelijkheden.


BIJZONDERHEDEN:

Deze royale vrijstaande woning biedt zowel mogelijkheden voor volledig gelijkvloers wonen als ook ruimschoots plaats voor het grotere gezin , dubbele bewoning of meerdere generaties. Derhalve is aankoop door meerdere gezinnen wellicht ook een optie


OMGEVING:

De bloemenstad Papenburg, heeft een uitstekend voorzieningenniveau op allerlei gebied (o.a. ziekenhuis) en bevindt zich bovendien op ruim een kwartier rijafstand van de Nederlandse regioplaats Winschoten en ca. 35 minuten van de stad Groningen. Gunstig gelegen t.o.v. de regiocentra Hoogeveen (NL), Emmen (NL), Meppen (D), assen (NL), Winschoten (NL) en Groningen (NL). De attractieve landelijke omgeving van het bosrijke Emsland, biedt tal van mogelijkheden tot fietsen, wandelen, recreëren en volop te genieten van ruimte, rust en natuur. Uitstekende bereikbaarheid via Autobahn A 31 en in diverse richtingen Nederland. Nadere info www.emsland.de    www.papenburg.de


INFORMATIE:


Hypotheekinfo (Duitse/ Nederlandse geldverstrekkers) op aanvraag. Bel gerust voor meer informatie (ook buiten kantoortijd: 06-53942783) over te koop staande panden, het aanvragen van een aankoopbegeleidingsopdracht, het gericht laten uitvoeren van een zoekopdracht of aanverwante zaken. Wij informeren u graag (geen brochures) op persoonlijke wijze en nodigen u van harte uit voor een bezichtiging (na tijdige telefonische afspraak vooraf). Zie voor actueel aanbod interhuysmakelaars. Koopprijs excl. 5,95 % makelaarscourtage incl. BTW.

Extra’s

  • tuin
  • balkon
  • garage
  • cv
  • vloerverwarming
  • open haard
  • berging
Stuur door

€ 159.000,-

16 jaar lid van Speurders.nl
Nieuwe pekela, Groningen
  Advertentienummer: 157735272