• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Haren-Ems (D). GRENSOBJECT. Degelijk vrijst,. woonhuis aan N

Aangeboden 9 maanden geleden door Interhuys Makelaars (904 x bekeken)

Kenmerken

Perceeloppervlakte
730 m2
Aantal kamers
9 kamers
Soort bouw
bestaande bouw
Woonoppervlakte
225.0 m2
Plaats
Haren-Ems
Provincie
Nedersaksen
Bouwjaar
1972
Soort woning
vrijstaande woning

Omschrijving

Referentienr. IM-1701001. GRENSOBJECT !! Degelijke vrijstaande woning met representatieve uitstraling in rustige woonomgeving op slechts enkele minuten afstand van de Nederlandse grens. Ook voor volledig gelijkvloers wonen en extra woonruimte voor nevenactiviteiten, hobby, enz.


FRAAI WOONHUIS MET VEEL RUIMTE VOOR WONEN EN HOBBY……..VOOR ALS U HEEL DICHT AAN DE NEDERLANDSE GRENS WILT WONEN.


LOCATIE: 49733 Haren-Ems. Referentienr. IM-1701001.

Deelstaat: Niedersachsen    District: Emsland    Landkreis: Emsland


REGIO: t. h. v. Hoogeveen- Emmen- Groningen in de Duitse grensgemeente Haren-Ems (D)


KENMERKEN:

Gebruiksdoel: wonen

Soort object: royaal vrijstaand woonhuis, ook gelijkvloers wonen en evt. meerdere generaties

Ligging: ca. 3 min. rijafstand NL grens, rustig gelegen, dorpsrand, plattelandssfeer
Bouwjaar: ca. 1972, waarna aan de tijd aangepast

Woonopp.: ca. 225 m2

Perceelsopp.: ca. 730 m2

Buitenruimte: keurige besloten siertuin, nauwelijks inkijk en optimale privacy.

Bijgebouwen: garage, ruime werkplaats-/hobby ruimte, ruime berging

Verwarming: centrale verwarming op olie

Energieausweis: Bedarfsausweis        Energiekennwert 243,3 kWh (m2a)

Energieeffiziensklasse: G

Overig: deze royale woning met 4 indelingslagen biedt extra ruimte voor nevenactiviteiten hobby of evt. meerdere gezinnen onder één dak


OMSCHRIJVING:

Rustig gelegen in een aantrekkelijke woonomgeving aan de rand van het dorp- bevindt zich deze royale vrijstaande woning met balkon in de grensgemeente Haren-Ems op slechts enkele minuten (fiets-) afstand van de Nederlandse grens in het bosrijke Emsland nabij de grens Ter Apel- Emmen. Kavelgrootte ca. 730 m2. Bouwjaar ca. 1972, waarna in de loop der jaren aan de tijd aangepast. Dit degelijk woonobject –met fraaie uitstraling (balkon, meerdere dakerkers, veranda, enz.) is goed onderhouden en biedt met 4 indelingslagen talloze mogelijkheden voor wonen en hobby w.o. ook volledig gelijkvloers wonen en wellicht meerdere gezinnen/generaties onder één dak. Behalve in de woning is er ook nog veel ruimte voor hobby in de aanwezige bijgebouwen t.w. werkplaats en berging. De keurig onderhouden tuin heeft een besloten karakter met weinig inkijk en optimale privacy.


ZEER GUNSTIG GELEGEN VOOR DAGELIJKS WOONWERKVERKEER MET NEDERLAND. OP SLECHTS ENKELE  MINUTEN AFSTAND VAN AUTOBAHN A 31


INDELING:

Begane grond: entree / ruime hal met trapopgang, toilet, dichte keuken incl. inbouwkeuken, woonkamer met eethoek, slaapkamer, kantoorruimte (of slaapkamer), gang, badkamer, Bijkeuken/berging, kelder met 4 ruimtes en een ketelruimte, garage, overdekt terras annex robuuste veranda.


Verdieping 1: ruime overloop met toegang tot balkon, toilet, keuken incl. inbouwkeuken, woonkamer (of slaapkamer), 2 slaapkamers, kantoorruimte (of slaapkamer), badkamer.


Verdieping 2: overloop, 2 grote ruimtes voorheen in gebruik voor slapen


BIJZONDERHEDEN:

Dit royaal woonpand  met representatieve uitstraling biedt mogelijkheden voor zowel gelijkvloers wonen als ook ruimschoots plaats/indeling voor meerdere gezinnen/generaties onder één dak. Derhalve is aankoop door 2 gezinnen / generaties wellicht ook en optie.


OMGEVING:

Haren-Ems is een grensgemeente en grenst zowel aan de provincie Drenthe (Emmen) als aan de provincie Groningen (Ter Apel). Haren-Ems heeft een uitstekend voorzieningenniveau en bovendien bevinden zich de grote streekcentra Emmen (NL) en Meppen (D) op ca. 20 minuten rijafstand alwaar alle denkbare voorzieningen (o.a. ziekenhuis) aanwezig zijn. Ook zijn er winkels, scholen, banken, sportaccommodaties en diverse andere voorzieningen aan de Nederlandse kant van de NL grens op korte (fiets-) afstand te bereiken. Het attractieve bosrijke landschap rondom Haren-Ems biedt vele mogelijkheden tot fietsen, wandelen, recreëren en volop te genieten van ruimte, rust en natuur. Het recreatiegebied Schloss Dankern in Haren-Ems geniet als toeristische trekpleister grote bekendheid in het Duits- Nederlands grensgebied. Haren-Ems is gunstig gelegen t.o.v. de regiocentra Hoogeveen (NL), Nordhorn (D), Oldenzaal (NL), Lingen(D), en Groningen (NL). Uitstekende bereikbaarheid en een zeer korte aanrijtijd (ca. 5 à 10 minuten)naar de Autobahn A 31, die in noordzuid-richting de hoofdverkeersader vormt in diverse richtingen Nederland. Omgevingsinfo    www.haren.de    www.emsland.de


INFORMATIE:


Hypotheekinfo (Duitse/ Nederlandse geldverstrekkers) op aanvraag. Bel gerust voor meer informatie (ook buiten kantoortijd: 06-53942783) over te koop staande panden, het aanvragen van een aankoopbegeleidingsopdracht, het gericht laten uitvoeren van een zoekopdracht of aanverwante zaken. Wij informeren u graag- telefonisch vooraf- op persoonlijke wijze en nodigen u van harte uit voor een bezichtiging (na tijdige telefonische afspraak vooraf). Aanbod vrijblijvend en onder voorbehoud van tussentijdse verkoop. Zie voor actueel aanbod interhuysmakelaars. Koopprijs k.k. excl. 5,95 % makelaarscourtage incl. BTW.

Extra’s

  • tuin
  • balkon
  • garage
  • cv
  • vloerverwarming
  • open haard
  • berging
Stuur door

€ 157.000,-

Nieuwe pekela, Groningen
  Advertentienummer: 166575034