• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Leeg penthouse in DENIA met zeezicht bij mooi zwembad

Aangeboden 10 dagen geleden door Vakantiehuizen (33 x bekeken)

Kenmerken

Aantal kamers
2 kamers
Soort bouw
bestaande bouw
Woonoppervlakte
73.0 m2
Aantal verdiepingen
1
Plaats
Denia
Wooninhoud
240.0 m3
Bouwjaar
2003
Soort woning
etage/appartement

Omschrijving

UW penthouse in Denia en onze code: UWCASA-0190

Penthouse in Denia gebouwd in 2003 in een rustig complex met gemeenschappelijke tuin en zwembad nabij de golfbaan. Deze woning biedt u een terras van 14 m2 met uitzicht richting de Montgo, vallei en de zee. In deze woning vindt u een wooneetkamer met geïntegreerde open keuken, een berging, toegang tot het terras, gang met 2 slaap en 1 badkamers. Dit appartement wordt aan u als volgende eigenaar verkocht inclusief parkeerplek en berging van 4 m2. Deze woning is leeg en dus direct door u te aanvaarden. 

UW FACILITEITEN: Zeezicht, Open keuken, Garageplek, Zwembad gezamenlijk

Dit penthouse in Denia van 73 m2, met 2 slaap en 1 badkamers, kost u € 127.500,-, en bezichtigen kan zodra u ook kunt.

En op onze site van UwCasa vindt u, naast prachtige Nieuwsbrieven, nog veel meer nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste kusten van Spanje.

UW LOCATIE: Denia

Romeinse godin Diana. Het was namelijk hier dat de Romeinen een tempel aan haar hadden gewijd. Denia wordt gedomineerd door het op een heuvel gelegen kasteel. Dit van oorsprong Arabische fort herbergt een Archeologisch museum en biedt een schitterend uitzicht over de plaats. Langs de jacht en vissershaven loopt een gezellige, met palmbomen versierde, wandelpromenade. Hier bevinden zich talloze terrasjes, barretjes en restaurants waar men van de lokale visspecialiteiten kan genieten.

UW CASA 
Ook U bent nu serieus op zoek naar uw eigen vakantiehuis in Spanje aan of rond een van de mooiste kusten van Spanje, en U zoekt natuurlijk een woning die precies bij jullie past. Daarbij kunt U veel zoektijd besparen met onze professionele aanpak, omdat wij al tientallen jaren ervaring hebben met het vinden en overdragen van heel wat woningen in de meest aantrekkelijke gebieden van Spanje, vanaf een Appartementje tot aan de meest luxueuze Villa. Kortom Uw eigen huis kopen in Spanje, dat precies past bij Uw eisen, wensen en mogelijkheden, is nu dichterbij dan U denkt. En, dat alles met veel minder zorgen, kosten en tijdverlies, en voor Uzelf meer zekerheden!
Dus, samen met U zoeken en ontwikkelen wij graag een passende voorselectie om binnenkort met U te bezichtigen, en daardoor snel Uw favoriete vakantiehuis in Spanje te ontdekken. Dit vinden we vast en zeker samen uit ons zeer ruime en gevarieerde assortiment met duizenden verschillende bestaande, nieuwe en nog te bouwen koopwoningen, in tientallen locaties en in meerdere provincies. En, indien gewenst dan kunnen we Uw nieuwe eigendom ook renderend voor U verhuren.
Heeft U daarover vragen voor ons team? Stel deze dan even in Uw eigen mail aan ons, zodat wij indien gewenst contact met U kunnen opnemen om U goed verder te helpen. 

Via welk telefoonnummer kunnen we U het beste bereiken, voor nader overleg?  

Exconiratiebeding: Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud van de bovenvermelde informatie, kan geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens, en/of tussentijdse prijswijzingen.

Extra’s

  • tuin
  • balkon
  • garage
  • cv
  • vloerverwarming
  • open haard
  • berging
Stuur door

€ 127.500,-

12 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Swifterbant, Flevoland
  Advertentienummer: 179982663