• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Prachtig gelegen, bijzondere immobilie in de Eifel

Aangeboden een maand geleden door Jonathan Agneessens Immobilien GmbH (33 x bekeken)

Kenmerken

Perceeloppervlakte
9051 m2
Aantal kamers
7 kamers
Soort bouw
bestaande bouw
Woonoppervlakte
290.0 m2
Aantal verdiepingen
3
Provincie
Rijnland-Palts
Bouwjaar
1963
Soort woning
vrijstaande woning

Omschrijving

Prachtig gelegen, bijzondere immobilie op groot grondstuk nabij Kelberg/Ulmen
Het origineel rond 1963 massief gebouwde schoolgebouw (toenmalige leraarswoning via een pauzenhalle verbonden met de klassenruimte) is rustig gelegen en staat op een groot grondstuk van 9.051 m².
Het geheel bevindt zich aan de uiterste rand van een klein dorpje welke bij de Verbandsgemeinde Kelberg hoort. Ook Ulmen is met de auto snel bereikbaar.
De laatste jaren werd het geheel omvangrijk gesaneerd; zo werden in de periode vanaf 2014 tot 2018 de ramen grotendeels vervangen dooor kunststof ramen met isolatieglas, alle daken werden nieuw gedekt met kunstleien en voorzien van een nieuwe dakisolatie, de badkamers werden vernieuwd, vele kamers kregen een nieuwe vloerbedekking, 3 houtkachels werden geplaatst waaronder 1 watervoerende houtkachel in de woonkamer welke de oliegestookte centrale verwarming ondersteund enz...
De huidige eigenaars bewonen het hoofdhuis zelf, waarbij de vroegere pauzenhalle als extra woonkamer of voor het ontvangen van gasten wordt gebruikt. De voormalige klassenruimte is momenteel in gebruik als atelierhuis. Deze is hiervoor uitermate geschikt vanwege de heel grote raampartijen, hetzelfde geld voor de voormalige pauzenhalle welke van beide zijden grote ramen heeft en directe toegang verschaft naar terras en tuin.
Het object biedt vele mogelijkheden en is multifunctioneel; is uitermate geschikt voor de combinatie van wonen en werken, wonen met meerdere generaties, ruimte voor seminaries, houden van dieren enz...
De totale woonoppervlakte bedraagt ca. 290 m², daarbovenop heeft men nog de gebruiksoppervlakte in beide, volledig onderkelderde gebouwen en de garage!
Het grondstuk, hoger gelegen aan de dorpsrand met een bijhorend bouwgrondstuk en een totale perceeloppervlakte van 9.051 m² garandeerd rust en privacy!
Indeling:
Woonhuis:
Gelijkvloers:
Entree/gang met trap naar eerste etage en naar kelder, woonkamer met watervoerende houtkachel, badkamer met douche en WC, keuken.
Eerste etage:
Gang, 3 slaapkamers (2 met toegang naar ruim balkon), berging, WC, Badkamer met bidet en douche.
Zolder bereikbaar via schuiftrap.
Kelder:
Tankruimte met polyester olietanks, stookruimte met oliegestookte ketel, waskeuken, voorraadkelder, garage met nieuwe, elektrisch bediende garagedeur.
Pauzenhalle:
Bereikbaar vanuit woonhuis en atelierhuis, grote leefruimte met houtkachel, gastenwc met douche.
Atelierhuis:
Gelijkvloers:
Groot atelier met glazen tussenwand, 2 kamers.
Kelder:
3 kelderruimtes, 1 hiervan is ca. 80 m² groot en heeft daglicht/ramen.
Jonathan Agneessens Immobilien GmbH
Sarresdorfer Strasse 51
54568 Gerolstein
tel.: 00491713341511

Stuur door

€ 350.000,-

Gerolstein, Rijnland-Palts
  Advertentienummer: 181008576