• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Quinta in centraal Portugal

Aangeboden een maand geleden door Peter (267x bekeken, 2x bewaard)

Kenmerken

Perceeloppervlakte
25000 m2
Aantal kamers
4 kamers
Soort bouw
bestaande bouw
Woonoppervlakte
100.0 m2
Aantal verdiepingen
2
Plaats
bobadela oliveira do hospital
Provincie
Coimbra
Bouwjaar
2010
Soort woning
woonboerderij

Omschrijving

In het centrum van Portugal, tussen Oliveira do Hospital en Bobadela, bieden wij onze aantrekkelijke quinta te koop aan.
Vanwege de afgelegen locatie is het ideaal voor degenen die weg willen van alles; evengoed zou het ideaal zijn als (mini) camping. We hebben momenteel één caravan ter plaatse voor familie en vrienden.
Ons gezellige huis met twee verdiepingen en een prachtige tuin, een groot zwembad, workshop, paardenstal met hooiopslag, houten schuur met kattenren, een stenen schuur en ook een grote hondenren met nachthok ligt op de gedeeltelijk beboste quinta met verschillende weilanden.
Het huis, volledig gerenoveerd in 2010, is split-level in antwoord op de topografie van de site en met respect voor de oorspronkelijke woonlocatie. Het bestaat uit een woonkamer, een keuken, een slaapkamer met airconditioning, allemaal met een eikenhouten vloer en de badkamer beneden.
In de woonkamer en keuken staan ​​houtkachels, en het hele huis is ook voorzien van centrale verwarming.
De site is aangesloten op elektriciteit en drinkwater wordt verkregen van een privébron, een boorgat, 90 meter diep in de grond. Het water wordt opgepompt via een bronpomp, waarna een drukvat zorgt voor voldoende druk overal.
De riolering wordt geregeld door een septic tank.
De site is uitgerust met een waterdistributienetwerk dat water aan de werkplaats levert en voor irrigatie op het terrein (tuin); dit alles werd geleverd vanuit een afzonderlijke bron; bovendien is er kracht in de verschillende bijgebouwen.
Tevens houtopslag, waar ook ruimte is voor de tractor, maaier en veldhakselaar
De verschillende weilanden hebben relatief weinig hoogteverschil en liggen dicht bij het huis.
Tegen de achterkant van de quinta, in de richting van het bos, staat de enige caravan; dit wordt alleen gebruikt voor familie en vrienden, dus vereist geen toestemming van toeristen.
Het huis is in 2010 volledig gerenoveerd en geïsoleerd. Uitgerust met twee houtkachels en een CV-installatie met een CV condensatie ketel (11-2017). Gezien de uitgestrektheid van het bos is de quinta volledig zelfvoorzienend voor de kachels en is de centrale verwarming gewoon een ongewone luxe voor die zeldzame kille dagen
Elektriciteit is aangesloten en drinkwater komt uit een eigen (on-site) bron. Internet- en telefoonverbindingen en t.v. via een gerecht.
De veranda is ontworpen om extern te kunnen koken en externe gerechten maken deel uit van de ervaring van de quinta. Evenzo zorgt het voor welkome schaduw in de zomermaanden.
De quinta ligt tussen Bobadela en Oliveira do Hospital. Bobadela is een klein dorp met een dhz winkel en een café, terwijl Oliveira do Hospital, op slechts 3 km afstand, een plaats is met verschillende supermarkten, restaurants, garages, een bioscoop, een ziekenhuis, een markt, en een verscheidenheid aan winkels die een landelijke gemeenschap ondersteunen.
Zichtbaar vanaf de quinta zijn de Serra de Estrela, met het hoogste punt in Portugal; uitstekend om te wandelen in de zomer en wintersport voor de winter; en voor veel bezoekers verrassing uitgerust met een moderne kabelbaan.
Grotere steden zoals Coimbra en Viseu zijn gemakkelijk bereikbaar via het moderne wegennet en Portugal is goed bereikbaar met een modern openbaar vervoersnetwerk. Vanuit Oliveira do Hospital is er een directe busverbinding naar Coimbra, met de mogelijkheid om verder te reizen met de bus of sneltrein naar, onder andere, Lissabon of Porto, waar men de dichtstbijzijnde luchthavens vindt.
 

Extra’s

  • tuin
  • balkon
  • garage
  • cv
  • vloerverwarming
  • open haard
  • berging
Stuur door

€ 147.500,-

Bieden is ook mogelijk!

een maand lid van Speurders.nl
Bobadela oliveira do hos, Coimbra
  Advertentienummer: 182659101