• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Surwold (D). Vrijstaand, meerdere wooneenheden, groot percee

Aangeboden 6 maanden geleden door Interhuys Makelaars (218x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Perceeloppervlakte
4085 m2
Aantal kamers
6 kamers
Soort bouw
bestaande bouw
Woonoppervlakte
297.0 m2
Plaats
Surwold
Provincie
Nedersaksen
Bouwjaar
1955
Soort woning
vrijstaande woning

Omschrijving

Referentienr. IM-1902003. Ruim vrijstaand woonhuis. Als woonobject multifunctioneel te gebruiken en thans ingedeeld voor meerdere wooneenheden met separate ingang. Groot perceel met tuinaanleg, grasland en extra parkeerruimte. Bijgebouw waarin o.a. stalruimte, garage en hobbyruimte. Op ca. 15 minuten rijafstand van de Nederlandse grens.


LOCATIE: 26903 Surwold. Referentienr. IM-1902003.

Deelstaat: Niedersachsen    District: Emsland-Hümmling-gebied    Landkreis: Emsland


REGIO: t. h. v. Hoogeveen- Emmen- Groningen in Duitse grensstreek Surwold (D)


KENMERKEN:

Gebruiksdoel: wonen

Soort object: goed onderhouden royaal vrijstaand woonhuis met meerdere wooneenheden.

Ligging: rustig, dorpsrand van een buitenkern, grenzend aan open veld, plattelandsomgeving
Bouwjaar: omstreeks 1955, aanbouw ca. 1986 , rond 2014 grootschalig gerenoveerd

Woonopp.: ca. 297 m2

Perceelsopp.: ruim 4000 m2 (ca. 4085 m2)

Buitenruimte: groot perceel met weids overzicht over omliggende landerijen.

Bijgebouwen: grote losstaande (stenen) schuur (zolder) met stallen, werkplaats, garage.

Verwarming: centrale verwarming op gas, als extra meerdere aansluitmogelijkheden kachel

Energieausweistyp: Energiebedarfsausweis    Endenergiebedarf 194,3 kWh (m2*a)

Overig: alle 3 woonheden zijn thans in gebruik voor verhuur als vakantiewoning


OMSCHRIJVING:

Ruim gesitueerd op de kavel- en grenzend aan vrije natuur en omliggende landerijen- bevindt zich deze solide royale vrijstaande woning in een gemoedelijke buitenkern van Surwold in het bosrijke Emsland op ca. 15 minuten rijafstand van de Nederlandse grens. Perceelsoppervlakte maar liefst ruim 4000 m2. Oorspronkelijk bouwjaar omstreeks 1955, circa 1986 verder uitgebouwd en rond 2014 in diverse opzichten grondig gerenoveerd zoals bijv. elektriciteit vernieuwd, meerdere badkamers gemoderniseerd, c.v.-ketel (Brötje) en radiatoren vervangen, rioleringssysteem vernieuwd en aan de wettelijke voorschriften aangepast, etc., etc. Het woongedeelte is voorzien van kunststofkozijnen met isolerende beglazing en deels rolluiken. Het riante woongedeelte is thans ingedeeld in 3 aparte wooneenheden met separate ingang, maar kan desgewenst echter ook op eenvoudige wijze aangepast worden tot een extra grote eengezinswoning, waarbij volledig gelijkvloers wonen mogelijk is en blijft. Alle 3 wooneenheden van dit degelijke  royale woonobject worden op dit moment verhuurd als vakantiewoning en andersoortige vormen van kortstondig verhuur. Voor de toekomstige nieuwe eigenaar (of eigenaren) biedt dit multifunctioneel woonpand diverse opties zoals bijv. volledige zelfbewoning, dubbele bewoning met meerdere gezinnen, deels zelfbewoning en daarnaast deels verhuur als vakantiewoning, bewoning door 2 generaties met ook een mogelijkheid tot volledig gelijkvloers wonen, als investeerder verhuur van alle 3 woonheden, een bepaalde vorm van begeleid wonen, etc., etc. Vanwege de riante kavelgrootte met tevens grasperceel en het grote bijgebouw met o.a. stalruimte, ook een droomlocatie voor het houden van huisdieren, kleinvee, pony’s of paarden met uitrijmogelijkheden in de naaste omgeving en rijhal op korte afstand.


INDELING:


De indeling is gebaseerd op 3 wooneenheden en verdeeld zich over de begane grond en de verdieping. In meerdere vertrekken zijn aansluitmogelijkheden voor een kachelhaard. Inbouwkeukens en kachelhaarden in de diverse woonruimtes zijn niet in de koopprijs inbegrepen. Alle 3 wooneenheden hebben een separate ingang.


WONING Nr.1 (ook gelijkvloers wonen):

Begane grond: entree / hal met trapopgang, bijkeuken-/berging, wasruimte annex ketelruimte, badkamer met toilet, ruime woonkeuken, woonkamer, grote slaapkamer, kelder met meterkast en nutsaansluitingen. Algemeen: vloerafwerking in plavuizen en (pvc) laminaat


Verdieping: overloop, gastenverblijf.


WONING Nr.2 (verdieping)

Verdieping: overdekte entree/ hal met trapopgang, keuken, woonkamer met eethoek en open verbinding naar keuken, slaapkamer, badkamer met toilet, galerie met plaats voor bed of bureau, bergruimte, toegang tot vliering. Algemeen: vloerafwerking plavuizen


WONING Nr.3 (appartement, gerealiseerd 2018))

Begane grond: entree/ hal, toilet, woonruimte met open keuken, slaapkamer, badkamer


De gehele inventaris in bovengenoemde 3 wooneenheden, is bij verkoop, ter overname van de koper.


BIJZONDERHEDEN:

Deze robuuste vrijstaande woning biedt zowel mogelijkheden voor volledig gelijkvloers, als daarnaast ook nog ruimschoots plaats voor meerdere gezinnen, generaties onder één dak. Derhalve is aankoop door 2 gezinnen/ generaties wellicht ook een optie.


Ook is dit multifunctioneel woonobject met meerdere wooneenheden interessant als rendementsobject, vanwege de verhuurmogelijkheden, die reeds geruime tijd zijn toegepast als vakantiewoning en andersoortige kortstondige verhuur.


OMGEVING:

Surwold heeft een goed voorzieningenniveau. Er zijn winkels, scholen, banken, artsen, sportaccommodaties en diverse andere voorzieningen ter plaatse of in de naaste omgeving en bovendien is de bloemenstad Papenburg op nagenoeg fietsafstand te bereiken. Ook aan de Nederlandse kant van de grens zijn voorzieningen op ca 15 minuten rijafstand te bereiken. Het bosrijke Emsland biedt tal van mogelijkheden tot fietsen, wandelen, recreëren en volop te genieten van ruimte, rust en natuur. Gunstige ligging t.o.v. Hoogeveen (NL), Assen (NL), Meppen (D), Winschoten (NL) en Groningen (NL). Uitstekende bereikbaarheid via Bundesstraße B 401 en Autobahn A 31 met zowel Duitsland als diverse richtingen Nederland. Omgevingsinfo   www.gemeinde-nordhuemmling.de   en  www.emsland.de


INFORMATIE:

Aanbod vrijblijvend en tussentijdse verkoop niet uitgesloten. Prijswijzigingen voorbehouden. Hypotheekinfo (Duitse/ Nederlandse geldverstrekkers) op aanvraag. Koopprijs k.k. excl. 5,95 % makelaarscourtage incl. BTW. Als makelaarscourtage wordt- onafhankelijk  van de daadwerkelijke verkoopprijs- bij verkoop, in alle gevallen 5,95 % kopersprovisie over de vraagprijs van € 279500,-gerekend. Zie voor actueel aanbod interhuysmakelaars.


CONTACT:

Bel gerust 06-53942783 voor meer informatie over kopen in Duitsland in het algemeen, of de bij ons te koop staande panden. Uiteraard informeren wij U graag- direct telefonisch- op persoonlijke wijze. Bezichtigingsafspraken uitsluitend onder voorbehoud en slechts na tijdig telefonisch overleg vooraf.

Extra’s

  • tuin
  • balkon
  • garage
  • cv
  • vloerverwarming
  • open haard
  • berging
Stuur door

€ 279.500,-

15 jaar lid van Speurders.nl
Nieuwe pekela, Groningen
  Advertentienummer: 179513831