• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Woonboerderij + 4.2 ha + NW Spanje

Aangeboden een maand geleden door Jacoba (532x bekeken, 1x bewaard)

Kenmerken

Perceeloppervlakte
42000 m2
Aantal kamers
8 kamers
Soort bouw
bestaande bouw
Woonoppervlakte
182.0 m2
Aantal verdiepingen
1
Plaats
Friol
Wooninhoud
182.0 m3
Provincie
Lugo
Bouwjaar
1955
Soort woning
woonboerderij

Omschrijving

woonboerderij + 4,2 ha land Galicië NW Spanje

Deze woonboerderij met één verdieping van 182 m² ligt heel privé de dichtstbijzijnde buren zijn op 1 km afstand.  Het dorp Friol is op 3,5 km afstand. Inclusief 3 grote schuren van 100 m², 120 m² en 20 m². De woning is omgeven door weiden en bossen op een mooie en rustige locatie.


Het huis bestaat uit 5 slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer een complete badkamer heeft met ligbad en een kleedkamer. Deze master suite heeft een totale oppervlakte van 34 m² (de grootte van een luxe hotelkamer) en is betegeld met hoogwaardige Gres-tegels. De tweede complete badkamer heeft een douche. Een mooie woonkamer van 26 m² met houtkachel en een aparte eetkamer. Zowel de eet- als de woonkamer hebben massief eiken vloeren. De keuken heeft alles erin. Een groot kantoor van 19,04 m², mooi betegeld, welke ook een houtkachel heeft.

Centrale verwarming door het gehele huis. Alle ramen en deuren zijn gemaakt van aluminium en voorzien van dubbel glas (Climalit). Het leien dak is 10 jaar oud en heeft drievoudige isolatie. Heerlijk en overvloedig schoon drinkwater uit een privébron. Alle elektrische bedrading is vernieuwd. Afvalwater via een grote moderne ecologische septic tank die onderhoudsvrij is en dus niet hoeft te worden geleegd. Deze septic tank is voor continu gebruik door 12 personen.

Het huis ligt op het zuiden en heeft de hele dag zon waarvan kan worden genoten vanaf de twee verharde terrassen.


De tuin:

Een deel van de tuin, ongeveer 5.000 m², is omheind voor de honden en kippen zodat ze vrij kunnen rondlopen. Binnen dit gebied zijn het huis, 2 grote terrassen, de 3 schuren en de stookruimte. De schuren en tuinen hebben in totaal 6 waterpunten. Buiten dit hek is de moestuin, 2 grote weiden gescheiden en begrensd door bomen zoals kastanje, eik, dennen en een aantal fruitbomen. Er is ook een stuk "wild" land, een kleine rivier loopt er doorheen. Herten, vossen en andere kleine wilde dieren lopen hier regelmatig.

Dit land is geschikt voor het houden van paarden of het planten van meer (fruit) bomen, maar ook een geweldige plek om een ​​camping te beginnen.

De gemeente heeft bevestigd dat het mogelijk is om een ​​camping op dit aantrekkelijke land te maken.

Met de weiden maken de prachtige bomen en de kleine rivier het een perfecte plek voor campers / tenten, maar het is ook toegestaan ​​om houten huisjes op het land te bouwen. Volgens de architect van de gemeente kan de vergunning binnen een jaar worden uitgegeven. Een van de schuren (120 m²) kijkt uit op het land en zou ideaal zijn om te worden verbouwd  tot douche/wasruimtes.


Friol is een dorp waar alle voorzieningen aanwezig zijn. Supermarkten, gezondheidscentrum, scholen, garages, bars / restaurants, hotels, tankstation, zwembad, tennisbanen, banken, postkantoor etc.. De hoofdstad Lugo ligt op slechts 27 km afstand. De stad La Coruña en Santiago de Compostela liggen op 1 uur rijden, beide hebben een internationale luchthaven.

Het og wordt verkocht inclusief veel extra's, o.a. een tractor en diverse meubels

Extra’s

  • tuin
  • balkon
  • garage
  • cv
  • vloerverwarming
  • open haard
  • berging
Stuur door

€ 185.000,-

3 maanden lid van Speurders.nl
Friol, Lugo
  Advertentienummer: 185985897