• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Makelaardij aan het Lago Maggiore (Italie)

Aangeboden 6 jaar geleden door Antine (7526x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Provincie
Piemonte

Omschrijving

 

Beste Italie en Lago Maggiore-liefhebbers,  Op zoek naar een huis aan het Lago Maggiore? Of heeft u al iets op het oog, maar weet u niet waar u moet beginnen?  Argus Immobiliare helpt u graag verder. Wij spreken uw taal, en dit verzekert u ten alle tijden van een zekere en tranparante aankoop. Verder zijn wij operatief aan het Lago Maggiore, met name aan de Piemontese oever, vanaf de Zwitserse grens tot aan het einde van het Lago, maar met de nadruk op Cannobio en Cannero Riviera.  Wij volgen u van de eerste fase van orientatie tot aan de notariele akte met een constante en professionele assistentie, verbonden aan praktische en aan de wet getoetste adviezen bij verkoop en aankoop van uw woning.  In ons aanbod vindt u alles van uw keuze, van bouwterrein tot aan villa met park.

Op de site www.argusimmobiliare.it treft u diverse objecten uit ons aanbod aan.  In het geval dat u nu niet het huis van uw keuze aantreft, kunt u altijd een mail met uw verzoek sturen aan info@argusimmobiliare.it, dan houden wij u op de hoogte van eventueel nieuw aanbod.  

Argus Immobiliare biedt u verder, naast begeleiding bij aan- of verkoop van uw vakantiewoning, ook de mogelijkheid om het beheer van uw onroerend goed tijdens uw afwezigheid onder onze hoede achter te laten, property management genaamd. Wij hebben hiervoor een speciaal abonnement ontwikkelt wat u de zorgen van een tweede huis uit handen neemt. Om u deze diensten te kunnen bieden werken wij samen met professionisten uit de omgeving, thuis in diverse sectoren. Daarnaast verzorgt Argus ook de opgaves van gemeente en inkomstenbelasting.

Neemt u vrijblijvend contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.  Kortom, de zorgen om uw tweede huis besteedt u uit aan Argus!  

Onze gegevens: Argus Immobiliare , Via nuova per Cassino 2, 28821 Cannero Riviera (graag op afspraak)   Email: info@argusimmobiliare.it   Mobiel:  Emanuele Podetti +39 347 2428630  Antine van Vuuren+39 340 4730382  
Wij hopen van u te mogen horen, of u te mogen verwelkomen op onze vernieuwde website.  

Met vriendelijke groet, Emanuele & Antine  

Attentie: Mocht u een woning hebben gezien bij een andere makelaar en wilt u ons inschakelen als aankopend makelaar, neem dan eerst contact met ons op voordat u contact legt met de verkopend makelaar. Dit voorkomt dubbele provisie! Argus begeleid u bij de aankoop van onroerend goed in heel Italie.

 

Stuur door

n.o.t.k.

14 jaar lid van Speurders.nl
Cannero riviera, Overig
  Advertentienummer: 138070865