• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Compleet Tiny House met toilet, douche en keuken!

Aangeboden 10 dagen geleden door TinyHouse GroeneHart (144x bekeken, 2x bewaard)

Kenmerken

Perceeloppervlakte
15 m2
Aantal kamers
2 kamers
Soort bouw
nieuwbouw
Woonoppervlakte
15.0 m2
Plaats
Woerdense Verlaat
Provincie
Zuid-Holland
Bouwjaar
2020

Omschrijving

Graag laten wij u kennis maken met ons Tiny House genaamd “Nieuwkoop”. Tiny House Nieuwkoop is een luxe Tiny House voorzien van alle gemakken en is uitmuntend geschikt om in te wonen of recreëren.

Zeer compleet
Het Tiny House is onder andere voorzien van:
- Keuken met wastafel en koel/vrieskast
- 2 vaste slaapplekken, 2 tijdelijke slaapplekken
- Luxe badkamer met douche, toilet en wastafel
- Dubbel glas en ruime isolatie
- Water en elektrische installatie

Kwaliteit:
Voor het maken van dit Tiny House wordt gewerkt met de kwalitatief hoogwaardige trailers van het Nederlandse bedrijf Vlemmix. Deze hoogwaardig kwalitatieve trailers zijn voorzien van een kenteken en mogen achter een zware auto worden vervoerd. Het ontwerp is tot stand gekomen in samenwerking met een ervaren architect op het gebied van klein wonen.

Duurzaam en All-electric:
Het Tiny House is standaard volledig voorzien van voldoende isolatie om ook ’s winters comfortabel in het Tiny House te verblijven. Het huis is door de goede isolatie en het compacte oppervlakte snel en met weinig energie warm te verwarmen. Het Tiny House is standaard all-electric uitgevoerd, dat betekent dat het koken, warm water en verwarmen met elektriciteit gebeurt. Mocht u toch liever voor gas of andere alternatieven willen kiezen, dan is dat ook mogelijk.

Instap-klaar tegen een aantrekkelijke prijs
Het Tiny House wordt instap-klaar afgeleverd zodat u vanaf dag 1 kunt genieten. De standaard maat van het Tiny House is 550x250x395cm voor de aantrekkelijke prijs van 33.950,- ex. btw. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een groter model tegen meerprijs.

Ervaar het zelf
Van dit Tiny House hebben we een demomodel in Kamerik (Utrecht). Wij hopen u snel ons Tiny House demomodel te kunnen laten zien. Zo kunt u ervaren hoe het is te leven in dit Tiny House. Bekijk onze website voor meer Tiny Houses en informatie: www punt tinyhousegroenehart punt nl of bel/stuur een whatsapp bericht naar: 0610739854   Google "Tiny House Groene Hart" voor meer info.
Stuur door

€ 33.950,-

8 jaar lid van Speurders.nl
Woerdense verlaat, Zuid-Holland
  Advertentienummer: 184870005