• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Unieke woning Parc de Kievit Baarle Nassau

Aangeboden 15 dagen geleden door Saskiabluijs (71 x bekeken)

Kenmerken

Perceeloppervlakte
660 m2
Aantal kamers
5 kamers
Soort bouw
bestaande bouw
Woonoppervlakte
112.0 m2
Plaats
Baarle-Nassau
Provincie
Noord-Brabant
Bouwjaar
1976

Omschrijving

Aan de voorkant zie je het misschien niet direct, maar dit is wel een van de mooiste bungalow van het park! De achtertuin grenst aan een bospad met uitzicht naar het dorp Baarle-Nassau en alles is perfect onderhouden. Grijp nu je kans! Het kan voor eigen gebruik aangekocht worden of gedeeltelijk voor eigen gebruik en belegging. Kortom: genieten van een eigen recreatiewoning en tegelijkertijd een ideale investering. Het Parc kan zorgen voor huurders en de administratieve afwikkeling. Het recreatiepark De Kievit is voorzien van een buitenzwembad, mooi restaurant, tennisbanen, een ruime opzet met veel groen. 
Deze woning heeft een bouwjaar 1976, echter in 2008 volledig verbouwd en vergroot; 
Centrale verwarming en een pellet kachel, volledig nieuwe elektriciteit aangelegd en nieuwe meterkast, CV ketel, natuurstenen vloer, keuken met inbouw apparatuur, badkamer met douche / stoomcabine, nieuwe houten kozijnen, dubbel glas, dak volledig vervangen. 
Buiten; Ruime parkeerplaatsen, houten schuur, ruim houten paviljoen, 3 slaapkamers. Buitentegels natuursteen. Ruime oprit. Aan de rand van het park met uitzicht over de landerijen in een rustige doodlopende straat. De grond is op erfpacht uitgegeven tot 02-06-2038 jaarlijkse betaling € 2.200,- 

Aankoop grond is ook mogelijk. 
Park kosten per jaar € 1.400,-

Stuur door

€ 169.000,-

Bieden is ook mogelijk!

15 dagen lid van Speurders.nl
Baarle-nassau, Noord-Brabant
  Advertentienummer: 179872924