• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Verplaatsbare luxe Mantelzorgwoning / Chalet / Recreatiwonin

Aangeboden 7 dagen geleden door Familie Reinhoudt (133x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Perceeloppervlakte
48 m2
Aantal kamers
4 kamers
Soort bouw
nieuwbouw
Woonoppervlakte
48.0 m2
Plaats
'S-Heerenhoek
Provincie
Zeeland
Bouwjaar
2019

Omschrijving

Te koop: luxe afgewerkte Mantelzorgwoning / Chalet / Recreatiewoning rolstoelvriendelijk – zo goed als nieuw! 


Woonunit speciaal gebouwd als rolstoelvriendelijke mantelzorgwoning door Risseeuw/Vlaander Groep. Ook te gebruiken als chalet  / recreatiewoning. Bouwjaar medio april 2019, maar 1 jaar bewoond, is in nieuwstaat Bestaat uit 2 geschakelde units, totale afmeting 8,00 x 6,35 meter incl. betonrand om de woning gelijkvloers te laten verzinken en hijssysteem in dak voor transport.

 Foto’s: https://myalbum.com/album/6ja72JJw3abg

 ·        Unit 1 woonkamer met keuken. Afmeting 6.35 x 3.75 mete·     

Unit 2 entree/hal, minder validen toilet/ badkamer, slaapkamer. Afmeting 5,60 x 4,25 meter.Hoogte  2,950 mm


Hoogwaardige en luxe afwerking met:

·        Elektrische vloerverwarming van Speedheat (https://www.speedheat.nl/)

·        Bruynzeel keuken met inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, hoekkast uittrekbaar voor pannen, apothekerskast, ladenkasten en bovenkast met afwerking tot plafond.

·        Philips Hue verlichting (binnen en buiten) te bedienen via schakelaars, afstandsbediening en app via mobiele telefoon of tablet met 8 soorten wit verlichting en te dimmen.

·        De units zijn vervaardigd in Kingspan TEK® bouwsysteem, een hoogwaardig geïsoleerd bouwsysteem.

·        Buitenafwerking in Protex siding gevelbekleding Mahonie, deze is mechanisch bevestigd (https://www.gevelnet.nl/).

·        Vloer, wanden en dak geïsoleerd

·        Binnenwanden/ binnenafwerking wit met glasvezelbehang met patroon.

·        Pvc-vloerbedekking antislip (Lavoir woninginrichting, Eternal wood 12832, https://www.projectinrichtinglavoir.nl/)

·        Antraciet kunststof kozijnen met dubbelglas en ventilatieroosters, binnenkant kleur gebroken wit. In woonkamer/keuken openslaande tuindeuren.

·        Binnen 3 schuifdeuren van Svedex (https://www.svedex.nl/) 1 met matglas voor slaapkamer en 2 wit voor badkamer/toilet en woonkamer/keuken.


Prijs & informatie

Prijs € 117.500,- exclusief (de)montage en transport

Meer informatie: familie Reinhoudt, va 0113-432034 of 06-51994481 of jolijn@zeelandnet.nl

Locatie: Pastoor Kroonstraat 1, 4453 BM ’s-Heerenhoek (Zeeland)


Constructie in het Kingspan TEK® bouwsysteem

·       Kingspan TEK® bouwsysteem, een hoogwaardig geïsoleerd bouwsysteem dat bestaat uit geïsoleerde constructiepanelen voor wanden en daken.

·       De panelen worden gekoppeld met een uniek verbindingssysteem waardoor een koudebrugarme isolatieschil ontstaat.

·       Dit systeem is opgebouwd uit twee platen OSB type 3 met een hoogwaardige isolatie kern van polyurethaan. Dit systeem 142mm dik heeft een enorm hoge Rd-waarde van Rd=5.0

·       Doordat het Kingspan TEK® met een geringe dikte een hoge isolatiewaarde wordt behaald, heeft de aanbouw een minimale energiebehoefte. Dit leidt tot lagere energielasten voor de bewoner.

Bouwkundige informatie buitenzijde

·        De basis van de woning bestaat uit een geïsoleerde betonvloer met een isolatiewaarde Rc=3,75 en een totale dikte van 195 mm.

·        Opbouw wanden is in geïsoleerde constructieve bouwelementen met een isolatiewaarde Rc=5,2.

·        De dakconstructie bestaat uit constructieve bouwelementen met een isolatiewaarde Rc=6,2.

·        Er is een geïntrigeerd hijssysteem toegepast wat het mogelijk maakt de woning ook weer weg te nemen.

·        Buitenafwerking in Protex siding gevelbekleding in Mahonie, deze is mechanisch bevestigd.

·        Gevelkozijnen in kunststof kleur antraciet en voorzien van isolatieglas HR++.

·        Het gebouw aan de voorzijde en linkerzijde voorzien van een overstek ca 200x200 mm, in onderhoudsarme kwaliteit en in de kleur van de kozijnen antraciet. Inclusief 7 roestvrijstalen led spots met Philips Hue verlichting in 8 kleuren, te bedienen met schakelaar, app en afstandsbediening.

·        Het hang,-en sluitwerk is volgens de norm Politie Keurmerk Veilig Wonen.

·        Glas in deuren en of kozijnen welke een borstwering hebben van 800 mm of minder zijn uitgevoerd in veiligheidsglas dubbelzijdig.

·        Woonkamer/keuken 1 stuks kozijn met naar buiten draaiende tuindeuren, afmeting 2.100 x 2.300 mm.

·        3 stuks gevelkozijnen afmeting 800 x 2.300 mm, met vast glas en op het glas een ventilatierooster.

·        De voordeur naar hal heeft een voordeurkozijn met een naar binnendraaiende deur voorzien van matglas, afmeting 1.050 x 2.300 mm.

·        Slaapkamer heeft 1 stuks kozijn, afmeting 1.500 x 1.400 mm. Opgedeeld met een tussenstijl met aan 1 zijde met vast glas en een ventilatierooster op het glas, en 1 stuks draaikiep raam.

·        De badkamer heeft een kozijn, afmeting 1.350 x 550 mm, opgedeeld met een tussenstijl 1 gedeelte met vast glas en 1 gedeelte met een valraam. Dit badkamer kozijn is voorzien van geïsoleerd matglas.

·        Ten behoeve van de hemelwaterafvoer is één stuks plakplaat voorzien, waarop een grijze slagvaste pvc hemelwaterafvoer is aangesloten tot op het maaiveld,

·        Ten behoeve van de randafwerking is een standaard blanke aluminium daktrim toegepast met een afmeting van 60 x 55mm.

·        In het dak zijn twee stuks dak doorvoeren voorzien met een diameter van 125 mm. Ten behoeve van de voorziene ventilatie en doorvoer wasemkap.

·        Het leidingwerk is aangebracht vanaf de op tekening aangegeven lozingstoestellen tot net buiten de aanbouw.


Binnenafwerking

·        De kozijnen zijn aan de binnenzijde met roomwitte kunststof delen en koplatten afgewerkt.

·        De slaapkamer, woonkamer/keuken en hal plafond en wanden in gipsplaat 12,5 mm dik, naden gestukadoord vlak en strak zonder naden, ook de overgang wand/plafond strak dus zonder plint.

·        Schilderwerk: de wanden en plafonds zijn dekkend wit afgewerkt. De wanden in slaapkamer, hal, woonkamer/keuken zijn voorzien van wit glasweefselbehang met een patroon.

·        Binnen afwerking badkamer plafond in gipsplaat 12,5 mm dik naden gestukadoord strak en vlak, wanden in cementgebonden watervaste plaat met een dikte van 12,5 mm.

·        De binnendeurkozijnen zijn in staal en fabrieksmatig afgewerkt type schuifdeuren in de wand.

·        De kozijnen zijn voorzien van fabrieksmatig afgewerkte vlakke binnendeuren type schuifdeur, compleet en hang,- en sluitwerk.

·        De deur naar de slaapkamer is uitgevoerd met een glasopening en deze is voorzien van gelaagd veiligheidsglas.

·        Badkamer

o   De badkamer heeft een drempelloze vloer en is afgewerkt met Mosa vloertegels 150 x 150 mm in een antislip uitvoering.

o   Tevens zijn de wanden van de badkamer voorzien van wandtegels van vloer tot plafond.

o   Het afscheidingswandje tussen badkamer en toilet is rondom voorzien van wandtegels en heeft aan de douchezijde een nisje.

o   Het afscheidingswandje aan de andere zijde van de douche is in hardglas uitgevoerd.

o   De uitwendige hoeken zijn voorzien van een tegelprofiel en de inwendige hoeken zijn afgekit in de kleur afgestemd op de tegelkleur.

·        Vloerbedekking: alle vloeren met uitzondering van de badkamer voorzien van een pvc vloer, rolstoelbestendig en conform de antislip eisen (eternal wood 12832 – licht houten eiken planken).

·        Stoffering: 3 hoge ramen aan voorzijde zijn voorzien van Duette® Shades kl. 6409 (t.w.v. €1.947,-), model top down. Ze bestaan uit twee lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Ze kunnen flexibel worden ingesteld (boven vast, in midden etc.). Naast decoratief zijn ze de Duette® Shades ook isolerend, reductie van warmteopname in de zomer en zorgen ze voor verbeterde akoestiek in huis. Gordijnen slaapkamer en woonkamer keuken kunnen ook overgenomen worden.

·        Schilderijsysteem is in slaapkamer aanwezig en in woonkamer op 2 muren.

·        Cai-aansluiting zit aan beide zijden van openslaande deuren.

·        Slaapkamerkasten

o   Een hoge kledingkast met rechts en links een hanggedeelte. Rechts 2 laden. Boven het hanggedeelte een plank voor extra opbergruimte.

o   Een dressoir t.o. het bed met rechts en links planken. Links 2 laden.

o   Op maat gemaakt door Kastenbouw Zeeland (https://www.kastenstudio-zeeland.nl/) t.w.v. € 4.995,-


Keuken

·        Bruijnzeel keuken in de serie Atlas (https://www.bruynzeelkeukens.nl/keukens/deuren/atlas) met een kunststof oplopend afgerond blad en ronde RVS spoelbak, hierop is geplaatst een eenhandel mengkraan.

·        De keuken is uitgevoerd als hoekkeuken heeft een breedte van ca 2.100 x 2.100 mm en is voorzien van onder blok met 1 hoge apothekerskast, een spoelkast een elektrische kookplaat, een koelkast en een wasemkap. In de hoekkast voor pannen, zit een volledige uitschuifbaar systeem.

·        Verder is de keuken voorzien van een bovenkast 700 mm hoog en 600 mm breed naast de hoge kast.

Hal

·        In de hal een kastruimte als technische ruimte voor boiler en meterkast.


Verlichting

Verlichting door middel van RVS LED spots in plafond slaapkamer (4 st), woonkamer/keuken (8 st), hal (1 st) en toilet/badkamer (2 st) en overstek voor- en linkerkant (7 st). LED verlichting Philips HUE. Bediening via schakelaars per ruimte, afstandsbediening en/of via app mobiele telefoon en/of tablet. Tevens is een sensor beschikbaar in hal die zorgt dat licht in hal automatisch aan gaat.


Elektra / afzuiging / verwarming

·        Er is volgens de norm NEN 1010 voorzien in een elektrische installatie.

·        Ventilatie: het geheel wordt volgens de norm geventileerd. De uitgaande lucht via een constante afzuiging. Inkomende lucht wordt voorzien via natuurlijke ventilatie.

·        Een op het lichtnet geschakelde afzuigventilator is voorzien van timer, gemonteerd 1 stuks in  badkamer

·        Verwarming: het geheel wordt comfortabel verwarmd met de Speedheat elektrische vloerverwarming (https://www.speedheat.nl/), deze is bedienbaar via een programmeerbare thermostaat in badkamer,woonkamer/keuken en een thermostaat in de slaapkamer.

Sanitair

·        Closetcombinatie MIVA model hangtoilet en twee stuks opklapbare Linido toiletbeugels.

·        Een toiletrolhouder van Linido.

·        Meubelwastafel 60 x 46 cm met kraan. Wastafelonderkast 60 x 46 cm met 2 lades.

·        1 hoge kast x 35 x 170 cm met 2 deuren.

·        Spiegelkast 60 cm met 2 deuren. Ruimtebesparende meubelsifon.

·        Douche combinatie: thermostatische douchemengkraan, Mattsson AntiBactus doucheset.

·        Hardglazen wand in de doucheruimte afmeting 500 x 2.000 mm.


Waterinstallaties

·        Kunststof koudwaterinstallatie. De waterinstallatie is uitgevoerd in kunststof meerlagen buis, verbindingen en fittingen zijn uitgevoerd als persverbinding.

·        Warm water wordt voorzien door een 80 liter elektrische boiler, welke geplaatst is in de hoge kast in de hal.

·        Aansluitingen van sanitaire toestellen zijn uitgevoerd met verchroomde hoekstopkranen.


Dakbedekking:

·        EPDM DAKBAAN (NEN-EN 13956-13)

·        Fabricaat: Firestone Building Products Nederland.

·        Distributeur: Mawipex B.V.

·        Type: Firestone RubberGard® EPDM LSFR rubberfolie met Mawipex All-In verzekerde

·        projectgarantie.

·        Materiaal: ethyleen propyleen dimonomeer (EPDM).

·        Materiaalcode: BD K 60 A 00.

·        Samenstelling: ongewapende 2-laagse volledig gevulkaniseerde EPDM folie, zonder cachering

·        Dikte (mm): 1,14 / 1,52.

·        Brandgedrag (klasse): E.

·        Treksterkte, lengterichting (MD) (EN 12311-2) (N/50 mm): = 7

·        Treksterkte, breedterichting (CMD) (EN 12311-2) (N/50 mm): = 7

·        Weerstand tegen statische belasting (EN 12730) (kg): = 20

·        Weerstand tegen inslag (EN 12691) (mm): - bij 1,14 mm dik EPDM: = 200 (A):/= 1.700 (B)

·        Scheurweerstand (EN 12310-2) (N): = 40

·        Rek (EN 12311-2) (%): = 300

·        Kleur: zwart.

·        Deze dakbedekking is op de isolatie aangebracht.


Optioneel: werkzaamheden Vlaander Groep (was eerst Risseeuw B.V./Vlaander Groep) bij inschakeling (https://www.vlaandergroep.nl/prefab/)

·        Verzorgen van melding en of aanvraag omgevingsvergunning bij de gemeente.

·        Uitvoeren van graaf,- en grondwerk voor fundatie en riolering.

·        Aanleg van riolering en waterleiding.

·        Het uitvoeren van een Geotechnisch grondonderzoek.

·        Stellen en inboren van stalen thermisch verzinkte schroeffundatiepalen. Uitgangspunt zijn de standaardschroefpalen met een lengte van 1.500 mm, meer lengte is ook mogelijk.

·        Demontage van mantelzorgwoning op huidige locatie, kraan en transport naar uw locatie.

·        Plaatsen van de mantelzorgwoning ca 100 mm boven het bestaande maaiveld. Peilhoogte in overleg met u.

·        De mantelzorgwoning kan op de bestaande installatie van de woning worden aangesloten dat wil zeggen riolering, koud waterleiding en elektra.


Stuur door

€ 117.500,-

Bieden is ook mogelijk!

10 jaar lid van Speurders.nl
's-heerenhoek, Zeeland
  Advertentienummer: 193138619