• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Bakkenweg 16 30, 1797RJ Den Hoorn (gem. Texel)

Aangeboden 14 dagen geleden door VOF Makelaardij Texel Vastgoed (10x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Aantal kamers
3 kamers
Bouwjaar
1965
Soort bouw
bestaande bouw
Woonoppervlakte
53.0 m2

Omschrijving

Gelegen aan de rand van het dennenbos en Nationaal park de Duinen van Texel, op de eerste etage van appartementencomplex “Bos en Duin” een 4 persoons recreatie appartement, met prachtig uitzicht over het Texelse landschap.
Entree in hal, slaapkamer en nette badkamer voorzien van wastafel, douche en toilet. Open keuken is voorzien van koelkast, magnetron en 4-pits gaskookplaat. Zonnige woonkamer met schuifpui naar balkon met prachtige vergezichten aan de rand van het dennenbos gesitueerd. Het appartement is geheel voorzien van keurige laminaatvloer. Verder twee prettige slaapkamers voorzien van boxspringbedden.
Vanaf uw balkon heeft u prachtig uitzicht over de landerijen, de ligging is op het noorden, maar u heeft toch een groot deel van de dag zon. .
Het appartement biedt goede verhuurmogelijkheden. De VVE-kosten zijn momenteel € 357,-- per maand. Bovendien zal er binnenkort een lift gerealiseerd worden in het appartement complex! Zie ook www.bosenduin.nl Naast het complex kunt u culinair genieten: Restaurant BOSQ is gelegen op een unieke locatie op Texel, aan de rand van Nationaal Park "De Duinen van Texel”, tussen de dorpen Den Burg, De Koog en Den Hoorn. In een stijlvolle ambiance geniet u van onze lokale keuken die samenvloeit met mediterrane smaken en een vleugje temperament.

Kijk voor meer informatie op: https://www.jaap.nl/te-koop/noord+holland/kop+van+noord-holland/den+hoorn+(gem.+texel)/1797rj/bakkenweg+16+30/15832777/overzicht

Stuur door

€ 175.000,-

De cocksdorp
  Advertentienummer: 185780221