• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Bleekenweg 52, 7161AB Neede

Aangeboden 5 dagen geleden door Scheers & Roes Makelaars (4x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Aantal kamers
4 kamers
Bouwjaar
2000
Woonoppervlakte
139.0 m2
Wooninhoud
394.0 m3
Soort bouw
bestaande bouw

Omschrijving

Op loopafstand van het centrum bevindt zich dit prachtige royale appartement, met eigen parkeerplaats en berging in de parkeergarage. Uniek aan dit appartement is het enorme dakterras van ca. 55 m2 met fraai uitzicht over Neede en aangrenzend park. Het appartement is gebouwd in 2000, heeft een inhoud van ca. 394 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 139 m2.
De indeling is als volgt:
Begane grond: De centrale hal biedt toegang tot de lift of de trapopgang naar de verdiepingen. Het appartementencomplex beschikt over een videofooninstallatie. Appartement: Entree/hal, toilet met fonteintje, badkamer met wastafel en douche, drie slaapkamers waarvan één royale ouderslaapkamer met toegang tot het terras en eigen badkamer met hoekbad, tweede toilet, bidet en dubbele wastafel. Riante woonkamer met grote raampartij en tuindeur naar het deels overdekte terras. De keuken is voorzien van een inbouwkeuken met afzuigkap, kookplaat, koelkast, oven en vaatwasser. Naast de keuken bevindt zich een praktische bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine en droger. De kenmerken van het appartement zijn: – Centraal verwarmd middels een Intergas HR combi ketel (bouwjaar 2017). – Volledig geïsoleerd en voorzien van kunststof kozijnen met horren en isolerende beglazing. – Eigen parkeerplaats en berging in de parkeergarage welke middels een elektrische afstandsbediening te bereiken is. – De servicekosten bedragen € 200,– per maand. – Mechanische ventilatie aanwezig. – Het appartement is fraai gelegen tegen de rand van het natuur- en wandelgebied “Het Spilbroek”. Het fietspad over de oude spoorbaan ligt direct tegen het appartementencomplex en zorgt ervoor dat u direct de natuur in fietst. Diverse overige voorzieningen zoals openbaar vervoer, supermarkten, huisartsen, etcetera bevinden zich eveneens in de nabije omgeving. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Kijk voor meer informatie op: https://www.jaap.nl/te-koop/gelderland/achterhoek/neede/7161ab/bleekenweg+52/8269321/overzicht

Stuur door

€ 349.500,-

11 jaar lid van Speurders.nl
Neede
  Advertentienummer: 192026000