• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Edisonstraat 26 huis, 1098TB Amsterdam

Aangeboden 1 jaar, 3 maanden geleden door Makelaardij De Nederlanden B.V. (93 x bekeken)

Kenmerken

Aantal kamers
4 kamers
Bouwjaar
1950
Woonoppervlakte
84.0 m2
Wooninhoud
327.0 m3
Soort bouw
bestaande bouw

Omschrijving

EDISONTRAAT 26 - HUIS te 1098 TB AMSTERDAM vraagprijs € 475.000,= k.k.
Uitstekend gerenoveerd (2009 en 2016) 4-kamerappartement (84 m²) met heerlijke tuin (zuid/oost gelegen). Het appartement is gelegen in een solide, goed geïsoleerd en perfect onderhouden pand met dubbel glas (HR++) in hardhouten kozijnen en comfortabele CV-verwarming; ideaal voor een jong gezin of gewoon van mensen die van ruimte en comfort houden.
De woning is extreem licht, mede vanwege het vrije uitzicht aan de achterzijde richting de Kruislaan en het ontbreken van bebouwingen aldaar. Het appartement bevindt zich op de bel-etage met een ruim en diep balkon, grenzend direct aan de woonkamer en keuken met drie treden naar de tuin. Deze tuin (ca. 54 m²) strekt zich uit over de volle breedte van het appartement (9 meter) en is prettig onderhoudsarm met stoere klinkers die grote grijze tuintegels omkaderen; zeer geschikt om in te spelen of in te borrelen. Bovendien is er een flinke border vrij gehouden om binnenkort de lentebollen in te kunnen planten. De grote tuintafel nodigt uit om 's zomers samen de krant te lezen in de ochtendzon of om met vele vrienden aan te barbecueën. Aanpalend aan de tuin is een het gemeenteplantsoen voor een blijvend groen gevoel.
Indeling van de woning: U komt binnen in de nette gemeenschappelijke entree op de begane grond. Via drie traptreden gaat u omhoog naar de woning. Bij het betreden van het appartement komt u in de gang waar u uw jas aan de kapstok kwijt kunt. De stoere eikenhouten plankenvloer valt meteen op door zijn mooie glans en is drempelloos gelegd door de gehele woning. Drie slaapkamers komen uit op deze gang waarvan de eerste ligt aan de achtergevel. Deze kinderkamer heeft een inbouwkledingkast en een deur naar het balkon. De badkamer is eind 2016 volledig vervangen en voorzien van grote witte tegels en Nairobi-beige plavuizen op de vloer en tegen de badwand. De inloopdouche heeft een strakke gehard glazen deur en het ligbad beschikt ook over een handdouche. Uit het hangende wastafelmeubel pakt u handdoeken voor aan de handdoekenradiator en de strakke spiegelkast biedt ruimte aan een keur aan verzorgingsproducten. De tweede slaapkamer ligt aan de voorzijde en is geschikt als dubbele kinderkamer. De ouderslaapkamer ligt hiernaast en heeft een zeer grote inbouwkastenwand die loopt van vloer tot plafond. De wc, met hangend closet en fontein, is discreet separaat gehouden van de badkamer. Ook de wasmachine/droger opstelling is geplaatst in een kast die bereikbaar is vanuit de gang.
Vanuit de woonkamer kijkt u heerlijk de tuin in, zowel vanaf de bank als vanaf de eettafel. De open keuken staat in praktische hoekopstelling en heeft kastdeurtjes met de kleur van pure chocolade en een ingetogen champagnekleurig composiet werkblad. Natuurlijk beschikt deze prachtige keuken over diverse inbouwapparatuur waaronder een RVS-afzuigkap, een afwasmachine, een hoge ijskast met drie vriesladen, een heteluchtoven en een 5-pits gaskookplaat.
Tenslotte is er in de kelder nog een ruime berging en kunt u eventueel uw fiets via de fietswielgeleider naar beneden brengen.
NB. Het pand staat op eigen grond zonder zorgen over dure erfpachtcanonverhogingen!
Deze vrijblijvende verkoopinformatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.
Hoewel wij met de grootste zorgvuldigheid dit object hebben laten inmeten, voldoet deze wellicht niet aan de NVM Meet- instructie Gebruiksoppervlakte Woningen. Aspirant-kopers worden ten alle tijde uitdrukkelijk uitgenodigd om de oppervlakte van het object op/na te meten en een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Mochten zij hiervan af zien dan vrijwaren zij Makelaardij de Nederlanden van alle aansprakelijkheid.
Toelichtingsclausule NVM meet instructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kijk voor meer informatie op: https://www.jaap.nl/te-koop/noord+holland/groot-amsterdam/amsterdam/1098tb/edisonstraat+26+huis/2150901/overzicht

Stuur door

€ 475.000,-

Amsterdam
  Advertentienummer: 171538926