• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Een schitterend object, direct te koop van privé.

Aangeboden 16 dagen geleden door J.J. de Vries (94x bekeken, 1x bewaard)

Kenmerken

Perceeloppervlakte
25500 m2
Aantal kamers
meer dan 10 kamers
Soort bouw
bestaande bouw
Woonoppervlakte
560.0 m2
Plaats
Velden
Provincie
Limburg
Soort woning
woonboerderij
Type woning
vrijstaande woning
Bouwjaar
1962

Omschrijving

Wacht met de koop niet tot later, want als later vroeger komt, ben je te laat!

Een schitterend object met een sfeervolle exclusieve woonboerderij en een prachtige paardenstal (WAT WIL JE NOG MEER?) van privé te koop in Velden, gem. Venlo.

Voor fantastisch wonen, ook voor grotere families.

Beschrijving: 2 Woningen met elk een open (inzet)haard en een groot terras, in totaal 8 carpoorts, een paardenstal met 6 ruime boxen en zandkoraal, een wijnkelder in het bos en nog veel meer.
De 1e grootste woning heeft ca. 480m² oppervlakte, boven en beneden samen maar exklusief de sèrre die nog eens ca. 16m² groot is.
Beneden: hal/entree met toilet, grote woon-/eetkamer ca. 100m² met bar en openhaard met BARBAS hetelucht verwarming, grote ingebouwde complete keuken met o.a. LG dubbeldeurs koel-/vrieskast, bijkeuken met koelcel en toilet, energiekamer met water-/stroom-/gasaansluitingen, ruime slaapkamer met wastafel en grote hobby-/bureau-/praktijkkamer.
Er onder is nog een kleine kelder.

Boven, op de 1e verdieping zijn er 2 ruime badkamers met elk een toilet en in totaal 5 slaapkamers waaronder de master bedroom van ca. 40m² met inloopkast en airconditioning. Er boven is nog een zolder en vliering. Boven de woonkamer is er een aula van ca. 45m².


De 2e kleinere woning is kompleet gestoffeerd, gemeubileerd en ingericht en is ca. 80m² groot, ook boven en beneden samen. Indeling beneden: aparte ingang met toilet, ingebouwde compleet ingerichte keuken, woon-/eetkamer met openhaard, badkamer met was-/droogcombinatie. Indeling boven: grote gestoffeerde en gemeubileerde slaapkamer. Deze woning is altijd verhuurd geweest en nog steeds. De huur van deze woning  brengt op het ogenblik € 800 plus kosten.

Tot slot de stal: de stal heeft een oppervlakte van ca. 160m², met o.a. 6 ruime boxen en wasplaats. Erbij is een grote zandkoraal met leidingwater aansluiting en een ca. 40m³ grote mestkuil tevens 2 overdekte mogelijkheden om hooi en stro droog op te slaan.
Het hele grondstuk is in totaal 25885m² of 2.5885ha groot, waaronder: 2 weilanden van samen ca 1ha met leidingwatervoorziening, 1ha eigen bos, een ca 5885m² grote tuin en een ven. Rustig gelegen aan de rand van het dorp en aan bosrand. Uitstekende staat van onderhoud, volledige gemoderniseerd met o.a. geheel rondom nieuwe inbraakwerende kunstof ramen en deuren met HR plus plus isolatieglas en ook de komplete CV-Installatie is nieuwwaardig. TV en radio ontvangst per satelliet installatie.
Warmwater ondersteuning door zonnepaneel op het dak.
Enige merken die in dit huis zijn gebruikt: Villeroy en Boch, Grohe, Remeha, Radson, EatonHolec, IdealStandard,Smeg..
Niet alleen voor fantastisch, comfortabel en prachtig wonen maar ook uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld: Bed en Breakfast, pension of dierenartsen-/tandartsenpraktijk.
Dit exclusief object is te koop voor Euro 1.000.000 kk.
Bij interesse: GSM 0618018663. (Als U mij belt zonder nummer herkenning krijgt U geen antwoord)

OOK OP "MAKELAARSLAND"

Extra’s

  • tuin
  • balkon
  • garage
  • cv
  • vloerverwarming
  • open haard
  • berging
Stuur door

€ 1.000.000,-

9 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Velden, Limburg
  Advertentienummer: 184805838