• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Groenplaats 4, 4613GP Bergen op Zoom

Aangeboden 6 dagen geleden door Breemaat Makelaardij (5x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Perceeloppervlakte
274 m2
Aantal kamers
5 kamers
Bouwjaar
1987
Woonoppervlakte
100.0 m2
Soort woning
eengezinswoning
Soort bouw
bestaande bouw

Omschrijving

Deze hoekwoning ligt op een zeer kindvriendelijke en verkeersarme locatie. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een park met speelvoorzieningen. Het onderhoud van deze woning is bijzonder goed zowel aan de binnen- als buitenzijde. Daarnaast zijn het toilet, de keuken en badkamer modern afgewerkt en kan er met recht gesproken worden over een instap klare woning op een zeer prettige locatie. Deze woning heeft een U-vormige indeling op de begane grond met de woonkamer aan de voorzijde en de keuken aan de achterzijde. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer, met een vierde slaapkamer op de tweede verdieping. Doordat het een hoekwoning betreft kan men de heerlijk diepe achtertuin vanuit de voorzijde en de achterzijde van de woning betreden. Ook de tuin is zeer sfeervol aangelegd met diverse terrassen, niveauverschillen en 2 stenen tuinbergingen helemaal achter in de tuin. Een tuin met een diepte van 26 meter en een breedte van ca. 7 meter. Deze ligt op het zuiden en is zeer speels ingedeeld.
De entree van de woning ligt aan de zijkant van de woning. Daardoor is ook de hal in het midden van de woning te vinden en zijn de keuken en woonkamer hierdoor van elkaar gescheiden. In de hal bevindt zich de meterkast met 6 groepen en aardlekschakelaar, de trap naar de verdieping en het toilet. Het toilet is voorzien van vloertegels en gedeeltelijk betegelde wanden in een warme natuurtint. Boven de tegels bevinden zich gestuukte wanden. Naast het hangcloset is er ook een fontein aanwezig. De fraaie grote lichte vloertegels in de hal lopen door in de woonkamer en keuken. Aan de voorzijde van de woonkamer is het woongedeelte van de kamer en kijkt men via de grote raampartij uit over het park met speelvoorzieningen. Het middengedeelte van de kamer is uitstekend te gebruiken om een ruime tafel te plaatsen waardoor keuken en kamer met elkaar verbonden worden. Voor extra comfort is er in de woonkamer vloerverwarming aanwezig. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de half open keuken. Deze is voorzien van een L-vormige opstelling met een heerlijk hoog werkblad. In het kunststof aanrechtblad bevindt zich een 1½ rvs spoelbak en een 5-pits gasfornuis waarboven een afzuigkap. In de kasten onder het aanrechtblad is een combi-oven en een vaatwasser verwerkt. De hoge kast is voorzien van een koelkast en vriezer. Een lichte keuken met een ruim werkblad die middels een iets verhoogd bargedeelte is verbonden met de woonkamer. Veel lichtinval door de grote ramen en de deur naar de diepe achtertuin met niveau verschillen. Door de ligging op het zuiden is het elektrische bedienbaar zonnescherm bij de keuken een prettige manier om extra schaduw te realiseren.
De wit gelakte trap in de hal geeft toegang tot een overloop met 3 slaapkamers en een badkamer. Doordat er aan de achterzijde over bijna de gehele breedte een dakkapel aanwezig is, is er geen enkele belemmering van het schuine dak aan de achterzijde. Twee slaapkamers liggen aan de voorzijde van de woning. Deze hebben oppervlaktes van ruim 11 en ruim 6 m². De derde slaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning en heeft een oppervlakte van ruim 10 m². Zowel de overloop als de slaapkamers zijn afgewerkt met een doorlopende laminaatvloer in een white wash tint. De slaapkamers zijn afgewerkt met spachtelputz wanden, gestuukte plafonds en voorzien van rolluiken. De badkamer is modern en afgewerkt gelijkwaardig aan het toilet op de begane grond. Ook hier bevinden zich dezelfde tegelvloer en tegelwanden. Zowel de vloer en een gedeelte van de wanden is voorzien van een elektrische verwarming. Daarnaast is de badkamer uitgevoerd met een ruim ligbad (whirlpool) voorzien van een douchewand opgebouwd uit glazen bouwstenen en een wastafel. In het plafond bevinden zich inbouwspots.
Ook de trap naar de tweede verdieping is wit gelakt. Hier bevindt zich een overloop met de aansluitpunten voor de witgoedapparatuur. Een dakraam zorgt voor lichtinval en de mogelijkheid tot ventilatie. Vanuit deze overloop is er toegang tot een ruime 4e slaapkamer met een oppervlakte van ruim 10 m², waarbij enkel de oppervlakte is meegenomen met een hoogte boven de 1,5 m grens. De totale oppervlakte bedraagt ruim 14 m². In deze kamer is een groot dakraam met nieuw verduisterings rolgordijn aanwezig wat zorgt voor een heerlijke lichtinval en ventilatiemogelijkheden. Naast de kastruimte achter de knieschotten is er een speels ingedeelde vakkenkast boven de deur. Tevens is hier in een afgeschermde ruimte de opstelplaats van de CV-ketel aanwezig. Deze verdieping is afgewerkt met laminaat vloerafwerking.
Buiten Aan de voorzijde van de woning ligt een ruim groen speelparadijs voor kinderen met diverse speelvoorzieningen. Daardoor is er aan alle kinderleeftijden gedacht om lekker buiten te spelen. Naast dit park ligt de basisschool. Zelfs als de bel gaat en dan pas de kinderen naar school brengt zijn ze nog op tijd. Geen verkeer voor de deur maar wel parkeren op 50 meter afstand. De achtertuin van de woning is zeer diep en ingedeeld in diverse niveaus. Deze ligt op het zuiden waardoor het een heerlijk zonnige plek is met schaduw onder het zonnescherm. Doordat deze woning wat hoger ligt is er zeer veel privacy in de tuin. Direct achter de woning is een ruim terras aangelegd met groene beplanting aan de zijkanten. Enkele treden aan het terras zorgen voor de toegang tot de verdiepte achtertuin wat begint met een voor terras waar een dak plataan voor een schaduwrijke omgeving zorgt. Van hieruit zorgt een paadje en een klein bruggetje in het midden van de achtertuin tot de toegang van het ronde terras omgeven door een vijverstrook.. Via dit ronde terrassen loopt een pad met borders aan de zijkanten wat uiteindelijk bij beide schuren in de achtertuin komt. Voor deze schuren bevindt zich een verhard gedeelte wat doorloopt tussen de schuren in met de poort die toegang geeft tot de tuin vanuit de achterzijde. Het betreft een zeer speelse indeling waardoor men zowel schaduwrijke zitplekken als zeer zonnige plaatsen heeft om te genieten op elk moment van de dag. En voor de avonduren is er sfeerverlichting aanwezig met op 2 posities elektrapunten.
Kortom Wonen in met recht instapklare woning op een heerlijk rustige kindvriendelijke locatie. Alle voordelen op een rijtje: • Gelegen aan een park met speelvoorzieningen • Heerlijk diepe achtertuin van 26 meter • Ruime woning met 4 slaapkamers • Zeer goed onderhouden o Buitenschilderwerk 2019/2020 • Basisschool op 100 meter afstand • Pleintje met supermarkt, kapper en bakker op 150 meter

Kijk voor meer informatie op: https://www.jaap.nl/te-koop/noord+brabant/west-noord-brabant/bergen+op+zoom/4613gp/groenplaats+4/7541379/overzicht

Stuur door

€ 264.000,-

10 jaar lid van Speurders.nl
Bergen op zoom
  Advertentienummer: 191642164