• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Maerten Van Heemskerckstraat 45, 1964EC Heemskerk

Aangeboden 6 maanden geleden door Teer Makelaars (91x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Perceeloppervlakte
680 m2
Aantal kamers
7 kamers
Bouwjaar
1900
Woonoppervlakte
193.0 m2
Wooninhoud
741.0 m3
Type woning
vrijstaande woning
Soort bouw
bestaande bouw

Omschrijving

45 LET OP! Deze woning wordt verkocht middels een inschrijving. De inschrijving sluit donderdag 18 april om 12:00 uur.
Exclusieve woonboerderij
Dit is nou typisch zo?n object waarvan je hart sneller gaat kloppen. En het hoofd op hol slaat. Een woonboerderij (1900) aan de rand van het centrum van Heemskerk en met een inhoudsmaat waar je U tegen zegt: ruim 740 kuub! En laat deze woning zich vrijwel helemaal in de oorspronkelijke staat bevinden. Dat biedt eindeloze perspectieven.
Stap binnen en de fantasie gaat vanzelf met je op de loop. De voorname hal is nu nog wat donker, maar zie je het resultaat van een paar eenvoudige ingrepen al voor je? Zo ook in de royale L-vormige woonkamer met lekker ruime en, dankzij twee ramen, lichte open keuken. Het is nu nog baksteen dat de boventoon voert, maar hoe fraai en ruimtelijk wordt deze ruimte nadat de stukadoor langs is geweest? Die heerlijke van antieke stenen gemetselde open haard mag wellicht blijven, een echte sfeermaker in deze boerderij. En die authentieke balken aan het plafond wil je misschien ook in het zicht laten. Dan is er ook nog een eenvoudige badkamer.
Over balken gesproken. Of, in vaktermen: gebinten. Het zijn dit soort elementen die een woning karakter geven. Gelukkig zijn ze hier nog bijna allemaal zichtbaar. Ja, ook op de eerste verdieping waar je overigens vier slaapkamers treft. Twee flinke dakkapellen en rondom dakramen brengen ook op de eerste en zolderverdieping behoorlijk wat daglicht.
In totaal telt deze woonboerderij zeven kamers, verdeeld over 193 m² woonoppervlak. Dan hebben we het nog niet over de tuin die rondom staat te pronken. Supergroot en super zonnig en nota bene voorzien van een schattig tuinhuisje en houten schuurtje. De enorme garage (6.72 x 3.75) en bijkeuken mag je tijdens de rondleiding beslist niet overslaan. De gezellige Heemskerkse dorpskern met supers en speciaalzaken, het park en scholen vind je net als duinen en strand in de directe nabijheid.
Profiteer van de extreem lage rentestand en schakel direct uw eigen NVM makelaar in. Uw NVM makelaar komt voor uw belang op en bespaart u tijd, geld en zorgen
Adressen van NVM makelaars vindt u op www.FUNDA.nl of op www.NVM.nl Plattegronden

Kijk voor meer informatie op: https://www.jaap.nl/te-koop/noord+holland/ijmond/heemskerk/1964ec/maerten+van+heemskerckstraat+45/9718363/overzicht

Stuur door

€ 600.000,-

9 jaar lid van Speurders.nl
Uitgeest
  Advertentienummer: 180655944