• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Parelduiker 28, 2681VH Monster

Aangeboden 2 maanden geleden door Van Baar Makelaars (14 x bekeken)

Kenmerken

Perceeloppervlakte
226 m2
Bouwjaar
1993
Woonoppervlakte
152.0 m2
Wooninhoud
655.0 m3
Soort bouw
bestaande bouw

Omschrijving

telt maar liefst vijf slaapkamers! En ook buiten heeft u dat ruimtelijke gevoel. De achtertuin grenst namelijk aan de Slaperdijk, het fietspad dat door de duinen slingert. Daardoor zit u helemaal vrij. En dat op een kavel van maar liefst 226 vierkante meter. Heel dichtbij het strand en bij de gezellige winkels van Monster!
De halfvrijstaande woning is gebouwd in 1993. Van binnen en van buiten is er niet bezuinigd op onderhoud. Beneden heeft u een riante woonkamer, met de keuken iets buiten het zicht. Op de vloer ligt keurig parket, een grote schuifpui laat het daglicht ongehinderd door in de voorkamer. De keuken apparatuur is nog lang niet aan vervanging toe; de apparatuur is net nieuw, uit 2016.
Drie slaapkamers op 1e verdieping Boven heeft u de eerste drie royale slaapkamers. De badkamer heeft een bad en een douche, in een neutraal witte stijl. En onder het schuine dak van het dak zijn nog eens twee kamers te vinden. Ook die zijn royaal van afmeting. Ideaal dus als u een extra slaapkamer wilt en ook nog een werk- of hobbyruimte voor uzelf. Tweehoog is ook nog een ruime overloop te vinden met plek voor de Vaillant ketel (uit 2016), de wasmachine en de droger.
Tuin met maximale privacy Extra bergruimte nodig? Onder het dak is nog een flinke berging te vinden voor alles waar u niet dagelijks naar omkijkt. En ook de auto staat veilig: de woningen zijn geschakeld via de garages. Voor de garage is een parkeerplaats. En dan is er nog een heerlijke tuin met houten vlonder, waar u het gevoel heeft dat u echt alle privacy heeft. In een wijk als de Kleine Geest is het heerlijk rustig én kindvriendelijk wonen!

Kijk voor meer informatie op: https://www.jaap.nl/te-koop/zuid+holland/delft+en+westland/monster/2681vh/parelduiker+28/8944558/overzicht

Stuur door

€ 489.000,-

9 jaar lid van Speurders.nl
's-gravenzande
  Advertentienummer: 178483327