• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Peter Huyssenslaan 34, 6217PK Maastricht

Aangeboden 8 dagen geleden door Dave Crolla Makelaardij (18x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Aantal kamers
5 kamers
Bouwjaar
1958
Woonoppervlakte
83.0 m2

Omschrijving

Gemoderniseerd appartement gelegen op de begane grond met o.a. 3 slaapkamers, TUIN en royale multifunctionele kelder. Dit instapklaar appartement is gelegen op loop-/fietsafstand van het bruisende centrum van Maastricht. In de directe omgeving bevinden zicht winkels, scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen naar de A2 en A 79.
Indeling:
Begane grond:
Privé entree (met muurkast) en garderobe, welke toegang geeft tot de verschillende ruimtes van dit appartement. De doorzonwoonkamer is ruim van opzet en bied veel lichtinval aan de voor- en achterzijde. De vloer is voorzien van tapijt.
De naastgelegen gesloten keuken beschikt over een moderne keukenopstelling (2017) met boven- en onderkasten, voorzien van alle apparatuur zoals een vaatwasser, een 4 pits gaskookplaat, combi-oven, koelkast, spoelunit en een RVS wasemkap.
Hier staat tevens de CV installatie opgesteld. (Remeha Tzerra, bouwjaar 2017, eigendom)
Vanuit de ruime keuken heeft men toegang tot de privétuin aan de achterzijde van het complex. Deze gezellige tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd. De tuin is tevens bereikbaar via een achterom.
Twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van de woning. Eén slaapkamers is gelegen aan de voorzijde van de woning. Alle slaapkamers alsmede de keuken en de gang, zijn voorzien van een moderne laminaatvloer.
De badkamer is neutraal betegeld en beschikt over een douche en een wastafel. Het separaat gelegen toilet is voorzien van wit sanitair.
Kelder/ Souterrain:
De kelder is bereikbaar via de gang in het appartement. Deze royale kelder is ruim van opzet en daardoor geschikt voor meerdere doeleinde zoals hobbyruimte of bergruimte. Hier bevindt zich tevens de wasmachine- en droger aansluiting. Vanuit de kelder is er eveneens toegang naar de achteringang van het complex waardoor men ook fietsen in de kelder kan stallen.
Algemeen:
Het appartement is gemoderniseerd en is in goede staat van onderhoud. Verder is het appartement voorzien van houten kozijnen deels voorzien van enkel glas en deels voorzien van dubbele glas.
Vereniging van eigenaren:
De VvE bijdrage bedraagt momenteel € 102,- per maand incl. opstalverzekering, glasverzekering, administratie en reservering groot onderhoud. De VvE heeft voornemens om in de nabije toekomst, alle kozijnen te vervangen in kunststof kozijnen met isolerend HR++ glas. Hierdoor zal de maandelijkse bijdrage omhoog gaan.
Kenmerken:
• Instapklaar • Recent gemoderniseerd • 3 slaapkamers • Moderne keuken voorzien van alle apparatuur • Badkamer met douche en wastafel • Gezellige privétuin • Royale kelder/souterrain • Centraal gelegen t.o.v. centrum, winkels, openbaar vervoer, Zuyd Hogeschool, Universiteit & uitvalswegen A2 & A79
Energielabel:
De woning heeft een DEFINITIEF energielabel C
Aansprakelijkheid:
Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Kopers informatie:
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Copyright ©:
Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook. Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kijk voor meer informatie op: https://www.jaap.nl/te-koop/limburg/zuid-limburg/maastricht/6217pk/peter+huyssenslaan+34/15463782/overzicht

Stuur door

€ 142.500,-

7 jaar lid van Speurders.nl
Maastricht
  Advertentienummer: 184042206