• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Recreatiebedrijf "Te hooi en te gras" te koop.

Aangeboden 15 dagen geleden door Van starkenburg (68 x bekeken)

Kenmerken

Perceeloppervlakte
5400 m2
Aantal kamers
meer dan 10 kamers
Soort bouw
bestaande bouw
Woonoppervlakte
320.0 m2
Plaats
Boijl
Provincie
Friesland
Soort woning
woonboerderij
Type woning
vrijstaande woning
Bouwjaar
1930

Omschrijving

Beschrijving Soms dromen mensen van een eigen kleinschalig vakantiepark in een prachtig bosrijk gebied met vergezichten. Dit pittoreske park ligt aan de rand van het Drents-Friese Wold en ademt een mooie sfeer uit. Op de basis positie voor op het park staat een prachtige goed onderhouden boerderij met veel onderhoudsarme elementen. Deze boerderij is geschikt voor dubbele bewoning, receptie functie of het wonen met een gezamenlijke ruimte. Achter op het park staan, een woudhuisje, vijf koloniehuisjes en vijf plaggenhutten.
Een gezamenlijke kapschuur voor circa veertig personen maakt het park multifunctioneel.

Voorhuis boerderij:
Via een eigen entree bereikt u het voorhuis. Deze zelfstandige woning heeft een sfeervolle woonkamer met fraai uitzicht op de Boijlerweg en de naastgelegen bosgebieden. Vanuit de woonkamer bereikt u de open keuken, badkamer met ligbad, toilet, wastafel en de vaste trap naar de verdieping. Op de verdieping vindt u drie slaapkamers en veel bergruimte.

Receptie:
Via de zij entree komt u in de keuken/receptie met een gezamenlijke ruimte/woonkamer. Hier staat een mooie houtkachel en er ligt een houten vloer.

Het achterste gedeelte van de boerderij bevat een ruime eengezinswoning. Je komt binnen via de keuken en loopt door naar de ruime (ca. 50M2) sfeervolle woonkamer. Afgescheiden daarvan komt u in het kantoor gedeelte via een open doorgang. Via een opstapje bereikt u de hal met estriken vloer met toilet en een doorgang naar de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, sauna, wasmachinemeubel en een prachtige was-kast.

Verdieping:
Via de woonkamer bereikt u de verdieping van de boerderij. Eigenaren hebben gekozen voor een zeer grote slaapkamer boven het achterdeel (deze ruimte is eventueel makkelijk in te delen voor 2-3 slaapkamers) en een slaap/opkamer. In de ruimtes vindt u veel bergruimte.

Gastenverblijf achter boerderij, het woudhuisje:
U komt binnen via de dichte keuken. Het gastenverblijf heeft de beschikking over een ruime woonkamer met gashaard en natuurlijke leem-stuc. Er zijn 2 slaapkamers en een badkamer met toilet, wastafel, douche en aan de zijkant een grote berging.
Aan de achterzijde van dit verblijf bevindt zich de toilet- en doucheruimte voor de overige gasten.

Bijzonderheden:
Er staan vijf plaggenhutten, vijf koloniehuisjes (blokhutten) en één woudhuisje op het vakantiepark dit alles in een ruime setting.
Er staat een schuur voor de voorraad en gereedschap (32m2). Ook is er een opslag voor haardhout.
In de kapschuur en rond de vuurplaats kunt u gezellig zitten. De fraaie vakantiehuisjes en het comfortabele woudhuisje liggen in een idyllische tuin. Urenlange fiets- en wandeltochten kunt u maken door het Drents-Friese Wold, het Fochteloërveen of door de Weerribben. Natuur en cultuur gaan hier hand in hand.
Zeer nette accommodaties en een verzorgde omgeving typeren dit park.

Bij serieuze interesse leidt Regent Makelaars u uitgebreid rond op dit prachtige park. Bij vervolggesprekken zullen eigenaren aanwezig zijn.
Belt u ons voor een afspraak? Dit kan op 0513-640000. Wij zijn u graag van dienst.

Kijk voor meer informatie op: http://www.tehooientegras.nl

Extra’s

  • tuin
  • balkon
  • garage
  • cv
  • vloerverwarming
  • open haard
  • berging
Stuur door

€ 950.000,-

14 jaar lid van Speurders.nl
Boyl, Friesland
  Advertentienummer: 182373290