• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Sluitersveldweg 0 Ong, 7548RA Enschede

Aangeboden 2 maanden geleden door De Keujer Makelaars (18 x bekeken)

Kenmerken

Perceeloppervlakte
4035 m2
Aantal kamers
4 kamers
Bouwjaar
2019
Woonoppervlakte
198.0 m2
Wooninhoud
750.0 m3
Soort woning
landhuis
Soort bouw
nieuwbouw

Omschrijving

Omschrijving
Enschede (buitengebied Boekelo), Sluitersveldweg (type B)
Op een mooie kavel van maar liefst 4035 m2 wordt dit moderne LANDHUIS gerealiseerd.
De inhoud van dit met rieten dakbedekking uit te voeren pand bedraagt circa 750 m3.
De indeling van de exclusieve landhuis luidt als volgt: BEGANE GROND: entree/hal, toilet, meterkast, werkkamer/kantoor, woonkamer, woonkeuken, bijkeuken.
VERDIEPING: overloop met vide, riante ouderslaapkamer met loggia, badkamer, twee slaapkamers.
Het landhuis wordt gerealiseerd in het kader van de regeling “rood-voor-rood”. De woning is gericht op de Sluitersveldweg en ligt iets verspringend van het belendende perceel waar eveneens een nieuw landhuis gerealiseerd wordt; beide landhuizen kennen een gezamenlijke entreeweg van en naar de Sluitersveldweg. Deze entreeweg/ontsluiting wordt tot aan de splitsing naar de carport-berging gezamenlijk eigendom; op dit gezamenlijke gedeelte mag niet worden geparkeerd.
De bestaande groenstructuur van robuuste singelbeplantingen rond het bestaande erf zijn zeer waardevol en heel typerend voor het landschapstype veldontginningen. Deze singelbeplantingen blijven behouden. Omdat veel struiken in de ondergroei van de singels uitheems zijn, worden deze vervangen door inheemse boom- en struiksoorten. Daarnaast worden de “gaten” in de bestaande singels opgevuld met inheemse bomen en struiken. Tussen de nieuwe woningen is een extra singel ingepast. Dit zorgt voor privacy tussen beide erven.
Noordelijk van het landhuis wordt een carport met annex berging van hout, gedekt met pannen op een houten kap met dakbeschot en een vloer van betonklinkers.
De technische omschrijving van beide te bouwen landhuis aan de Sluitersveldweg maakt deel uit van de prospectus.
De bouw wordt gerealiseerd door Bouwbedrijf Oonk-Noteboom te Markelo.
OPLEVERING vindt naar verwachting plaats in de zomer van 2019; het landhuis wordt opgeleverd exclusief keukeninrichting en tuinaanleg.
Wij hebben maximale aandacht besteed aan de samenstelling van deze informatie. Desondanks aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid indien deze informatie onvolledig is, onjuistheden bevat of anderszins en aanvaarden we eveneens geen aansprakelijkheid voor de gevolgen daarvan. Alle vermeldde maten en oppervlaktes zijn indicatief en kunnen iets afwijken van de werkelijke situatie. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden. De artist-impressions op deze site en in de prospectus zijn bedoeld als een indicatieve weergave waaraan geen rechten ontleend kunnen worden.

Kijk voor meer informatie op: https://www.jaap.nl/te-koop/overijssel/twente/enschede/7548ra/sluitersveldweg+0+ong/15700432/overzicht

Stuur door

€ 775.000,-

7 jaar lid van Speurders.nl
Goor
  Advertentienummer: 178483318