• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Weg Acker, 1962TH Heemskerk

Aangeboden een maand geleden door Teer Makelaars (13x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Perceeloppervlakte
424 m2
Soort bouw
bestaande bouw

Omschrijving

Gevraagd: kopers met karakter
Lang bleven de Water Ackers onaangeroerd. Terwijl het dorp aan de oostkant in hoog tempo uitbreidde, behield dit deel aan de westkant van Heemskerk een agrarische bestemming en dus een open karakter. Elzenhagen omzoomden de percelen, duinbeekjes doorkruisten het land. Tot eind jaren tachtig. Toen verdwenen spinazie, rabarber en sla om plaats te maken voor een bijzondere woonwijk. Bijzonder omdat het befaamde architectenbureau Alberts en Van Huut – met oog voor de eigenheid en historie van de Water Ackers – een baanbrekende stijl ontwikkelde. In de wijk worden nu twee opengebleven kavels te koop aangeboden. Respectievelijk Weg Acker 42 ter grootte 424 m² en Weg Acker 48 ter grootte van 345 m².
De afmetingen van de kavels zijn ongeveer: Weg Acker 42 - 25 x 20 meter Weg Acker 48 - 19 x 18 meter
Waar kan dat tegenwoordig nog in de IJmond? Bouwen op een ruime kavel op een prachtige plek. Iets voor jou? Wie hiervoor gaat, maakt een spannende en tegelijk vertrouwde keus. Spannend omdat je kiest voor duurzaam en gasloos. Maar ook omdat je je verbindt aan de zogeheten organische stijl van Alberts en Van Huut, met gedetailleerde voorschriften ten aanzien van materialen, vormen en kleuren. Vertrouwd omdat inrichting van de wijk nog steeds refereert aan het karakter van het oude tuindersgebied. De vele waterpartijen, de bewaard gebleven elzenhagen staan borg voor een sfeervol en genoeglijk wonen. De royale opzet geeft de Water Ackers lucht en ruimte. En royale afmetingen van de kavel geven kopers lucht en ruimte voor een prachtige woning met tuin rondom.
Beide kavels liggen op een van de mooiste plekken in de Water Ackers, namelijk aan het water en heerlijk centraal. Vijf minuten lopen en je bent in de gemoedelijke dorpskern met scholen, winkels en horecagelegenheden. Al fietsend begeef je je na 10 minuten in het onmetelijke Noordhollands duinreservaat. Tel er vijf minuten bij op en je bent op het vriendelijke Heemskerkerstrand (alleen toegankelijk voor wandelaars en fietsers).
Weg Acker 42, Heemskerk bieden vanaf € 160.000,- kosten koper Weg Acker 48, Heemskerk, bieden vanaf € 130.000,- kosten koper
Er zijn 3 kijkmomenten bij de kavel waarbij Teer Makelaars aanwezig is om vragen te beantwoorden. Deze kijkmomenten zijn donderdag 12 september van 16:00 tot 17:00 uur, donderdag 19 september van 16:00 tot 17:00 uur en donderdag 26 september van 16:00 tot 17:00 uur.
De percelen worden verkocht per inschrijving. De inschrijving sluit op 1 november 2019 ij notaris Batenburg in Beverwijk.

Kijk voor meer informatie op: https://www.jaap.nl/te-koop/noord+holland/ijmond/heemskerk/1962th/weg+acker/15804832/overzicht

Stuur door

€ 160.000,-

9 jaar lid van Speurders.nl
Beverwijk
  Advertentienummer: 184378829