• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Canvas schilderijen Gustav Klimt 240 x 90 cm

Aangeboden 11 maanden geleden door Uwhuisinrichting (82x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

Mooi groot 5 delig schilderij op canvas. Er is een zeer uitgebreid aanbod Abstract schilderijen aanwezig in de webshop.

De totale afmeting van het 5-luik is 240 x 90 cm, de panelen hebben een afmeting van 45 x 90 cm. U laat ongeveer 3 cm tussen de panelen.

  • GRATIS VERZENDING
  • Voor de website kunt op Google zoeken naar uwhuisinrichting
  • Op de website kunt u de schilderijen vinden in de rubriek 5-luik schilderijen Nieuw 2018 240 x 90 cm


Niet goed, geld terug! Mocht het canvas schilderij u niet bevallen kunt u deze retour zenden en zal het bedrag retour gestort worden.

Prijs is incl. verzendkosten, het pakket is verzekerd tegen beschadiging en/of vermissing. In dat geval krijgt u van ons een nieuw schilderij toegezonden.

Verzenden naar België is ook mogelijk, er worden ook hier geen verzendkosten voor berekend (andere Europese landen op aanvraag).

De canvas doeken zijn gespannen om een houten frame. Het frame heeft een dikte van circa 1.2 cm. Het frame verloopt over het gehele schilderij zodat u deze niet ziet doorschijnen.

U kunt de schilderijen direct ophangen, dit kan aan een haakje in de muur of met een ophangsysteem vanuit het plafond. Het schilderij heeft een totaal gewicht van circa 3 kilogram.

De schilderijen worden binnen Europa gedrukt en zijn van hoge kwaliteit, geen lage kwaliteit uit het oosten van de wereld. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige glice inkt, deze zorgt ervoor dat de schilderijen niet verkleuren en dus een lange levensduur hebben. Zo zijn de schilderijen goed bestand tegen zonneschijn, de schilderijen zien echter niet bestendig tegen water. Als u de doeken afneemt dient u dit met een droge doek of stoffer te doen. De schilderijen zijn daarom ook niet geschikt voor buiten.

Betalingsmogelijkheden;

- iDEAL/internet bankieren
- Mister Cash (voor België)
- Overschrijving via bank/giro
- Paypal

De canvas schilderijen worden 1 werkdag na ontvangst van de betaling verzonden. U heeft het schilderij in de meeste gevallen in 3 a 4 werkdagen thuis.

De schilderijen zijn uiteraard nieuw, deze worden geseald geleverd in een doos.

Voor eventuele verdere informatie kunt u mailen naar uwhuisinrichting.nl@gmail.com wij streven ernaar om binnen 24 uur te antwoorden op alle email.

In de webshop vindt u tevens een groot aanbod tapijten van zeer goede kwaliteit neem eens een kijkje op de site, er zijn ook circa 2000 verschillende afbeeldingen van schilderijen aanwezig.

Mvg.
Uwhuisinrichting

Stuur door

€ 140,-

5 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Oudkarspel, Noord-Holland
  Advertentienummer: 178329413