• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

SmartStrand Beauty gratis gelegd

Aangeboden 14 dagen geleden door Binnenhuiswijzer | Het Binnenhuis (6 x bekeken)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

SmartStrand Beauty is een unieke duurzame vloerbedekking. Met name omdat het wordt vervaardigd met een ijzersterk garen gemaakt van de suikers uit maïs en van polyester. Door deze superieure grondstoffen en technologie biedt SmartStrand tapijt u het gemak van ‘easy to clean’. Want zelfs de moeilijke vlekken kunnen eenvoudig worden verwijderd met warm water en een klein beetje vloeibare handzeep.
Tapijt SmartStrand is een unieke duurzame vloerbedekking. Met name omdat het wordt vervaardigd met een ijzersterk garen gemaakt van de suikers uit maïs en van polyester. Door deze superieure grondstoffen en technologie biedt SmartStrand tapijt u het gemak van easy to clean.

Gratis stoffering van uw nieuwe tapijt vanaf 12m² binnen een straal van 75 km. vanaf onze locatie. Voor stoffering buiten deze zone stofferen wij ook in overleg.
Zie onze uitgebreide collectie vloerbedekking Het voordeel van uw online bestelling van BinnenhuisWijzer is dat deze gratis wordt verzonden. Bekijk onze voorwaarden. U kunt ook vrijblijvend onze artikelen bezichtigen in onze showroom te Naarden
(alleen op afspraak).
Het merendeel van ons assortiment heeft een snelle levertijd.
Zie onze overige advertenties. Vragen? Mail of bel ons. We zijn telefonisch bereikbaar: maandag t/m vrijdag 10.00 uur - 17.00 uur via 078-8421155

Stuur door

€ 239,-

Geverifieerd verkoper 
Papendrecht, Zuid-Holland
  Advertentienummer: 181606238