• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Dorpsstraat 114B-E in Zoetermeer | horeca Beschikbaar

Aangeboden 15 dagen geleden door Online Bedrijfsmakelaar (33 x bekeken)

Omschrijving


Omschrijving
 
De Dorpsstraat Zoetermeer is een ondersteundend hoofdwinkelcentrum waar o.a. vestigingen zijn van: Hoogvliet Supermarkt, Marskramer, Kruitvat, Kaldi, viszaak, kaasspeciaalzaak, groenteboer, delicatessenzaak ect. Er is een uitstekende sfeervolle ambiance door de aanwezigheid van ca. 100 winkels en horecazaken met vele specialisten.
 
Op een absolute toplocatie midden in de karakteristieke Dorpsstraat, tussen de Class by Jofel, Kip gril restaurant, ijssalon zuliani’s, italiaanse delicatesse di niente, en de hoogwaardige stylingsalon Sjenkels aan het horecaplein, ligt deze horecaruimte met een oppervlakte van circa 175 m². Op het horeca plein zelf is een ruimte voor het terras. De ruimte wordt zowel te huur als te koop aangeboden.
 
De bereikbaarheid van deze locatie is zeer goed, ook met het openbaar vervoer. Binnen drie minuten loopafstand zijn twee verschillende haltes van de Randstadrail (Den Haag – Zoetermeer) bereikbaar.
In de directe omgeving zijn goede parkeervoorzieningen, waar gedurende de eerste drie uur gratis kan worden geparkeerd. Voor belanghebbenden (zoals hier gevestigde ondernemingen) worden zeer voordelige parkeervergunningen verstrekt.
 
Bedrijfspand
De horecaruimte heeft een oppervlakte van ca. 175 m². De frontbreedte is ca. 20 meter. Doordat het pand aan één zijde volledig vrij is gesitueerd, heeft dit pand een grote attentiewaarde.
Verder zijn er reeds specifieke horecavoorzieningen getroffen zoals bijvoorbeeld een schacht t.b.v. afzuiging en een vetvangput.
 
Gezien de centrale ligging van deze ruimte is deze ook uitermate geschikt voor detailhandel of een combinatie.
 
Opleveringsniveau horecaruimte
 
De opleveringsdatum zal in nader overleg worden bepaald. Dit kan op korte termijn
In de staat waarin het object thans verkeert
Meterkast met eigen energieaansluitingen
Betegelde wanden
Betonvloer
Betegelde vloer
Houten (dek)vloer
Dubbele toiletten
Afgewerkte wanden
Verlichtingsarmaturen
Elektrische installatie
Gasinstallatie
Centrale verwarming
Mechanische ventilatie
Lucht afzuiginsinstallatie
Vetafscheider op riolering
Alarminstallatie
Pantry / keuken
 
Huurvoorwaarden
 
De ruimte wordt in het eerste jaar aangeboden voor een huur van € 36.000,– excl Btw onder de volgende huurvoorwaarden:
€ 48.000,- exclusief BTW per jaar (vanaf het 2e jaar )
Vijf jaar met vijf optiejaren
Per maand vooruit betalen
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, op basis van het consumentenprijsindexcijfer (alle huishoudens) zoals gepubliceerd door het CBS
Ter zekerheid van de verhuurder is er door de huurder een bankgarantie gesteld ter grootte van drie maanden huurverplichting.
 
Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.
 

 
 
Specificaties:
  • Aanbodtype: Overige typen
  • Bestemming: Overige bestemmingen
  • Levering: Verzenden

Klik hier voor de website van deze aanbieder

Stuur door

€ 36.000,-

1 jaar, 3 maanden lid van Speurders.nl
Eersel
  Advertentienummer: 179510904